Продавам * краток фустан Michael Kors (еднаш носен) * венчаница ( Princess style) *бебешки релаксатор ( некористен) *детска формула 5 in 1 (неотпаковано) За заинтересираните инбокс слики.
Ја добив маичкава за роденден, ама голема ми е, L број е, а јас носам S. Незнам колку пари е купена, ама на некој ако му се допаѓа нека ми пише па ќе се договориме за некоја симболична цена.
Продавам свечен комбинезон ( горе е корсет) , воопшто не е облечен, купен е 7200 , дајте понуда ќе се договориме . Број 38. Го купив за посебна пригода и за жал вооопшто немав шанса да го облечам. Уникатен е и е купен од продавница од Лептокарија.
соломон патики оригинал бр 38-39 скроз нови згрешен број купени во Германија ако некој е заинтерсиран нека ми пише лп ке ви пратам слика
Prodavam figaro na philips,kupeno e do setec. Ne e mnogu koristeno,max 5 pati. Se si e vo funkija kako sto treba,pogodno e za pokrupni lokni. 1000 denari
Продавам гел билдери 3 во 1 на Клариса , редовна цена купени 1250, ги продавам по 800. Повеќе инфо во ДМ.
Го продавам фустанов. Ако сакате повеќе слики или цена пишете ми во Инбокс. Фармеркиве се купени од Bershka и заедно со кесата ставени во плакар, сум ги заборавила. На сликите се гледа дека дури и етикетата уште си стои. Среден струк се и бројчето е 40. Ги давам за 500
Девојки имам за продавање многу убава венчаница од моден дизајнер рачно изработена по многу поволна цена. И сребрен накит со килибар, корал, дел е како од античко време- обетки, ланчиња со привезоци, прстени, привезоци. Сите се по многу поволна цена, да не речам "без пари". Заинтересирани може ЛП и ќе ви пратам слики и се подетално што ве интересира.