Здраво девојки Продавам парфем Lattafa Eclair od 100мл. Отворен е но не е користен. Купен ми е од Schatze za 3000 Јас го продавам за 2000 Доколку некој го сака нека ми пиши.
Продавам машинка за бричење Philips OneBlade Pro QP6542/15. Купена на 12.06.2025 со две години гаранција. Спецификација: https://www.neptun.mk/categories/MASINKI_ZA_BRICENE/PHILIPS-ONE-BLADE-QP-6542-15
Продавам парфеми Cloud - Ariana Grande 30 ml купен од fragrance.mk потрошено околу 5мл - 1000 денари L'imperatrice D&G парфем 100 мл исто потрошено 5-10мл купен од фри шоп 2000 денари. И Стики дејтс спрејот од Lush за 1000 ден(исто прснато толку). Не ги користам а ми стојат за џабе во плахар
Prodavam komplet za nokti, led lampa, elektricna turpija i gelovi. Za povekje informacii pisete vo poraka
Продавам фустан и кошула. Фустанот е од Австралија, нов е со етикета ниту еднаш не е облечен поради тоа што не е мој стил. Кошулата е исто така скроз нова не облечена, си ја купив пред 1 година но ниту еднаш не ја облеков. Се врзува горе кај вратот како машна. Ги продавам затоа што ми фаќаат место во плакар, а се нови и можеби на некој ќе му се допаднат. Фустанот и кошулата ги продавам по 1000 денари, двете заедно 2000 денари.