Кожни чизми HUSK – број 37 + ГРАТИС сандали Се продаваат женски кожни чизми HUSK (Australia), Made in Spain, кроко-дизајн, штикла 9 см, носени малку и многу добро сочувани. ✔️ Број: 37 ✔️ Материјал: природна кожа ✔️ Боја: црна ГРАТИС: Женски црни сандали – исто број 37 Можно е и ЗАМЕНА за слични високи чизми број 39 (ZARA, Massimo Dutti, Guess) Лично или по карго. Цена: 100 € (можен мал договор)
Другарка ми пред некој ден порача 2 фустани од кој и се тесни и страната од која порача не може да и преправи по мерка. Фустанчето е тесен модел, одговара на М/Л. Го продава 1000мкд. Исто и овој модел одговара на М/Л број. Го продава 1500мкд. Фустаните се исти како на слика и во живо, убави материјали се. Ако некој е заинтересиран нека ми напише тука, ќе му пишам лп за податоци од девојчето да контактираат.
Здраво девојки. Ги продавам следниве парфеми затоа што немам место во колекцијата повеќе. 1. Thank u, Next - Ariana Grande - 1800 денари, 30ml Го купив 2300 и прснат е само 2 пати. 2. Guess Seductive - 1200 денари, 50ml Го купив околу 3000 и прснат е само еднаш. Едноставно не ги користам, нека се усреќи некое друго девојче
1700 ден двете едното е неотворено ( се продаваат бидејќи направив поголема залиха за време на бременост и не ги искористив) 260 ден една ( не се отварани) 350 ден ( не е отварана) Маските ги продавам бидејќи не користам такви, ги добив на поклон.
Здраво. Продавам две влезници за овој настан по поволна цена. Доколку сте заинтересирани, пишете ми во порака.
Здраво девојки. Ги продавам следниве работи затоа што не сум ги користела и само ми зафаќаат место. 1. Ariana Grande - Thank u, Next 30ml - 1800 ден, го купив 2300, прснат е само два пати. 2. Sweet Candy - Strawberry Kiss 100ml - 190 ден. 3. Coconut Dream 100ml - 190 ден. Прснати се само по еднаш. 4. ZARA - Midnight Whisper 70 ml - 550 ден. Многу вкусен мирис на фстак и ванила. 5. B.U - Fairy' Secret 95ml - 150 ден. 6. Press On Nails, никогаш користени. - 120 денари. 7. SHE Press On Nails - French Manicure, никогаш користени. - 120 ден. 8. Hair styling tool - 5 in 1. Фенови за коса со 5 делови. - 550 денари Никогаш не е користено