Продавам одлично сочуван и многу малку користен детски велосипед Големина на тркало 20 Големина на рам 12 Локација Охрид Цена по договор Спортски велосипед (20 инчи) Продавaм детски MTB велосипед во атрактивна сино-жолта боја. Велосипедот е во одлична состојба, технички потполно исправен Главни карактеристики: Големина: 20 инчи Брзини: 7 брзини со Shimano менувач за лесно менување. Безбедност: Предни и задни диск кочници за максимална контрола. Удобност: Двојни амортизери (преден и среден) кои ги апсорбираат сите дупки и нерамнини. Цена по договор Локација:Охрид
Prodavam S velicina novi sekojdnevni fustani koj e zainteresiran vo poraka imam uste 100 raboti S ili M velicina gi prodavam poradi preselba
Продавам Apple watch SE часовник, многу малку користен, една година. Го продавам бидејќи ми треба да ми трае подолго батеријата, а на овој со постојано користење трае еден ден. Цена: по договор, земен 15.000
Нешто работиш преку него или онака само на рака го носиш? Мојот е многу поефтин од овој за месец дена два пати го имам полнето , ама не чачкам нешто по него да речеш..
Зависи, дали е епл. Епл генерално оваа генерација на саатите тоа им е мааната, по ден ден ипол ми трае со постојано носење на рака и стасување нотификации нон стоп.