пишав одма,ама не враќаат со денови,нема ни seen и не верувам дека ќе успеам да направам замена или поврат на средства , па реков ако случајно на некој му треба фустан и му одговара број/ модел затоа го објавив
Намерно тогаш така прават, сигурно намерно се ставиле тој број. Закани им се дека ќе ги објавиш во групите во Мк и ќе загубат многу муштерии. Последно јас така направив со една косовска страна, два дена ги немаше никаде, после кога се им изнапишав ми вратија, и ми заменија.
SKECHERS BILLION 2 FINE SHI – како нови! Се продаваат патики SKECHERS BILLION 2 FINE SHI бр.38,5, купени од D Sport. Облечени се само неколку пати и се во одлична, практично како нова состојба – без оштетувања и добро сочувани. Се продаваат со оригиналната кутија. Цена: 2.500 ден. Во прилог се фотографии од патиките. Праќам по карго! Заинтересираните нека остават порака/коментар – ќе ги контактирам.
Продавам облека Ѕ величина до 500 ден. Фустани, пантолони, маици.. Сите се како нови, носени 1-2 пати. Ги продавам поради преселба. Доколку некоја е заинтересирана пишете ми по порака ќе пратам слики.
Esenska jaknicka imam golemina M i L. Brend noisy may cena 600 denari. Novo bluzonce brend ONLY. Golemina L. Sirina 60 cm. Cena 400 denari. Premeko dzemperce. Brend ONLY. Golemina M. Cena 500 denari. Nova rolka golemina M. Cena 400 denari. Brend ONLY.
Продавам НОВИ патики Tommy Hilfiger бр 41. Патиките се со етикета како на сликата . Ги продавам 3000 ден. Пишете ми во порака доколку сакате слики од нив
Продавам iPhone 14 pro gold 128gb. Во одлична состојба, без гребнатинка, ништо не е менувано по него, се работи идеално. Battery health 73%. Цена 23.000