Здраво девојки , Продавам ташнички , едната е бела со сребрени апликации od New yorker ,а другата е антилоп виолетова боја со машна како апликација купена од berska ... Ако има заинтересирани пишете ми во дм....
Доколку некој има потреба од свечени елеганти фустани по поволна цена (еднаш носени) бр. 38, слики во прилог, телефон за контакт 078 218 281.
Девојки, продавам женска облека од Америка - брендирана, познати марки. Повеќето парчиња се нови, има и некој што се малку носени. Цените се многу ниски и поволни почнуваќи од 99 ден. до 499 ден. - немав идеа каде да ги ставам сликите , па отворив страна на фејзбук што е достапна до сите, слободно посетете ја и разгледајте си. Линк: https://www.facebook.com/ButikTrift/ Доколку имам успех со странава ќе ставам многу повеќе парчиња облека.
Продавам оригинален Versace Yellow Diamond Intense eau de parfum 90ml. Нов, неотпакуван, се гледа на сликата. Цена: 3000 ден.
Здраво девојки! Продавам свечен фустан, долг за на свадба или останати свечени моменти. Фустанот го носев само еднаш, на една свадба и оттогаш не е повеќе облечен и нема ни да биде, па затоа сакам да го продадам и да израдувам некоја девојка. Бордо црвен е, долг. Кога велам долг, значи се влече по земја, но тоа секако може да си го скратите доколку сакате. Женствен модел, со отворен грб. Има вградени потпонки, има тесни рамчиња. Одговара на величини S/M. Пишува на него број 36, но јас тогаш бев маааалку накај М и супер ми беше. Без поправки е. Не знам како бојава испаднала ваква вишнова, но не е ваква бојата. Бојата е типична бордо црвена. Eве ваква нијанса е. Заинтересираните нека ми пишат порака, па можам да пратам повеќе слики и како стои и се.
Изнајмувам/продавам венчаница со вел купена во Јуни нов модел 2019 ако некоја девојка ја бендисува ќе се договориме со цената ја имам и сметката колку е купена... 077613247 побарајте ме. Има и неколку слики
Еднаш облечено ново ако некоја девојка го бендисува нека пише порака. Величина М, цената е 1500денари. Број 39 ако ги бендисува некоја девојка пишете ми во порака.Цена 800 денари