Нови не користени, оригинал купени, само ми се отворени за да се види нијансата. Нови не користени, оригинал купени, само ми се отворени за да се види нијансата. Нови, неупотребувани.
Продавам нови jack wolfskin чизми за планинарење, еднаш облечени. Сиви со виолетово, купени пред неполни два месеци.
Продавам скафандер за куче-нов, јакна од еко кожа нова, палто од чоја ново, сандалки еднаш облечени, чевли сочувани, оксвордки сочувани. Ако некој е заинтересиран за нешто и за цена. нека ми пиши. Број на чевлите, сандалите, оксвордките е 37. На јакната и палтото е М. Скафандерот за куче е Л
Фен+четка, погоден за мали раси кучиња и мачки. Го купив 990, го продавам 600, ниту еднаш не го искористив, двапати се обидов (моето куче е комплицирано, па ни овој фен не го бендиса). Пишете приватна порака доколку сте заинтересирани
Го продавам фустанот, топ е, ликра материјал се лепи на тело. Носен буквално еднаш, неколку саати, и потоа си седи во плакар. 500 ден.
Ring Light, mnogu malku koristen, so led svetlo i dve svetlini: bela i zolta... So ogledalo, potenciometar i drzac za mobilen za slikanje.Cena 6000 den.
Kozmeticka lupa so LED svetlo. Visinata se podesuva so postolje e i se vitka vo sakanata polozba. So dve leki za zumiranje :golema i mala. Cena 4000 den.
Продавам ролерки, купени лани, ги облеков само еднаш и ги соблеков после 15минути Силиконски тркалца, купени од спорт вижн, за цената ќе се договориме
BARAM OVOJ SAAT od Avon ako ima nekoj a ne go koristi ili ne i treba neka mi ponudi inboks samo od Skopje, samo da e ocuvan i ispraven pozz