Ги продавам сандалите на сликава. Број 36, ниту еднаш не облечени, гинпродавам поради погрешен број. Им стојат лепенките одоздоле не се носени воопшто. 600 денари
Prodavam svecen dolg fustan, mint boja, velicina 38. Preubavo stoi, poveke sliki ili info vo LP. Kupen 8.000 den, go prodavam 2500. Ima vnatresen korset/gradnik, što znači se nosi bez gradnik.
Здраво девојки, продавам сет надградба на коса со шноли 10 парчиња од природно влакно: Сетот е нов, неискористен, тежи 200 грама, можи слободно да се витка, пегла, мие, должина 40 цм. Доколку има некоја заинтересирана нека ме исконтактира во порака.
Продавам ретинол серум 1% Шприцнат само два пати Рок на траење: 06.2023 Цена: 800 денари Бесплатна достава. Продавам нов фустан сосе етикета ниту еднаш не е облечен Го продавам поради погрешен број Големина: 36 (М) Цена: 1200 ден Бесплатна достава
Продавам зајче лавја глава околу 4 месеци. Не би го продавале, меѓутоа имаме мало дете, а ова е одговорност плус, бидејќи немам време да го издресирам да си ги извршува физиолошките потреби на едно место. Го имаме малку време. Со зајчето оди нов кафез, поилка и тањирче како и сено, мусли. Имаме и една вреќа пилевина доколку некој сака. Сеното е основна храна на зајчето и треба да има 24/7, но таа споро се троши, а од муслите се дава по малку околу пола чашка за кафе два пати на ден. Вода исто така треба да има 24/7. Секој ден свежа и млака вода. За физиолошките потреби може да се стави пилевина, но подобро е со брикети или рециклирана хартија. Во прилог и слики. Спојлер: Теди
Извини што упагам, јас 8,9 месеци чувам, моето па сено не сака, кога беше мало сакаше. Зошто мора да има сено? Каква хартија и брикети треба? Моето е со пилевина само. Овде од кај што го земав ништо не знаеја да ми кажат па сама се снаогам. Сега зимата каде го чуваш и пушташ да се истрча? Навистина е преголема обврска, многу губре се прави , ама ептен се мили
Продавам штикли 36-37 број(носени на 2 свадби), јакна XL(носена цела сезона) 2 фустана L величина(исто на свадба само носени), чизми 36-37 број, и нешто бижутерија. После пораѓај нагло се здебелив и затоа веќе во гардеробата не ме собира. Па кој е заинтересиран нека ми пише порака а јас слики ќе му испратам.
Продавам козметички кревет во одлична состојба. Купен е нов и многу малку користен Цена 10000.Повеќе инфо инбокс.
Продавам Ring Light во одлична состојба. Купен е нов и многу малку користен Цена 6000.Повеќе инфо инбокс.
Продавам ташна од sinsay east gate 1.000 денари со три длабоки прегради и долго каивче за на рамо 600 денари ја продавам. Буквално користена е само 2 пати и никаде не е оштетена кој е заинтересиран детално ке ја сликам Ја продавам бидејку си најдов друга што ја сакам повеке хахаа