A да имаше некој да ја затепа таа водителката??? Oдвратно суштество! ја имам гледано неколку пати, само сега веќе не и го знам терминот има некои со добар стил, ама некои така да се облакам, не би се ни пријавила да се брукам со таков стил бре
Среда, 23 часот, и во петок 10, или 9 наутро реприза. А за водителката Незнам дали некој не го дели нашето мислење. Исфустрирана глупача.
еве сега има на пинк 15, ја сменија таа смрдлата вештачка никаква одвратна Hовава е каде каде подобра
Еднаш гледав и едната девојка стварно добро се овлекуваше, а другата беше кич од тука до незнам каде и тоа една испонашана, испонашана абе ми се идеше преку ТВ да и залепам една.
Дечки знам дека игра во недела али во колку саат и на која програма? Ај кажете ми, сакам да гледам вечерва..
Случајно ја фатив сабајлево и се изненадив. прво водителката, леле водителката дај боже да се спасиме од онаа старана за навек. Ова е подобра не ми е нападна. Па и конечно аслани комбинации, и двете не беа лоши барем не беа за на кич-турбо фолк облечени. И нешто смениле награда патување и дадоа,паметно! И незнам каде купуваа, ама и предизвикот беше екстра, дај нека престанат со тоа за водителка за пеачка, за на марс... подобро посекојдневни и поинтересни предизвици.
Ја имам фатено два-три пати емисијава од кои во една емисија гостин-жири беше и Боки 13 кој се испонаша најидиотски што можеше. За целокупната емиссија шо знам некако ми е како некоја бледа копија на нешто од странските емисии, не ми е нешто посебно ама добро е колку да утепаш време доколку немаш нешто попаметно да правиш во моментот кога се дава.
Јас ја загледав емисијата уште од почетокот, и во првите епизоди учесниците можеа да бираат комбинации од повеќе бутици и им задаваа по две задачи (кежуал и посвечена варијанта) па беше интересно за гледање, ама во последните епизоди ги ограничуваат да изберат само од еден бутик со кичести фустани и секоја задача завршува исто, со некој фустан са шљокицама. Иначе јас ја гледам секоја среда на Пинк 15 во 23:00 часот. Последната епизода со новата водителка изгледа сум ја пропуштила. Интересно, воајерско шоу, што во мали количини не е штетно.
Абе дечки видеата на you tube тргнати се од шопингхоличаркиве а? Кај мене нема ниедно.. Се само по пола минута ми излагаат.. Тие со по делови од епизодите по 15 мин. ги нема
Да, ова го знам.. само со Боки и Даниел не се тргнати, може и со Јелена Карлеуша, други нема.. Сепак на одговорот, ќе пробам да ископам нешто.. Поздрав
Јас ја гледам! Многу ми е интересна.. И доста корисна... Реприза има во недела во 9:30 одасабајле ... Јас тогаш ја гледам... Вака,никако да ја фатам ...
Ја обожавав емисијава...баш ми е мило што почнаа да ставаат епизоди на you tube, нови епизоди, интересни, забавни, корисни....за пополнување слободно време...За обожавателките на оваа емисија (како мене) : https://www.youtube.com/watch?v=2BSkSbVaknQ https://www.youtube.com/watch?v=ukpgFog8SBo https://www.youtube.com/watch?v=WzxET-sXyRA Има емисии од септемви октомври (сите ги имам изгледано)