Ако не грешам мислам дека вулкан праќаат и во Мкд, немам нарачувано ама на сајтот има опција да одбереш за достава кај нас а околу 2000 динари е доставата. Дали некој има искуство со нарачка на српски книги од сајтот kupikniga знам дека пишува дека стигаат за 21 работен ден, ама ме интересира некој како поминал со нарачката, и дали податоците треба да се внесат на кирилица или латиница?
Dali nekoj poracal knigi od literatura.mk znam deka imaat 1+1 i sakam da prasam kakvi knigi stignuvaat gratis, da ne se nekoi epten za deca, boenki i nesto slicno?
Јас порачав летово, исто имаа некоја распродажба каде што ти праќаат една гратис и мене ми ја пратија Див Живот од Нина Бурауи. Обично гратис книгите се од 100 до 200 страници, член сум на една група на фб за книги и таму споделуваа што им стигнало гратис, сите беа кратки современици од Арс Ламина сигурно уште е така.
Јас имам нарачувано српски книги и чекав повеќе од месец дена. Книгите да ги нарачаш на купикнига се поскапи, разгледај на вулкан, лагуна, делфи страниците кога имаат попуст може да ти излезе исто дури и поевтино.
Здраво дали некој има нарачувано од Blackwells? гледам цените им се малку поефтини од bookdepository и имаат и они бесплатна достава
Здраво на сите, Book Depository престанува со работа на 26-ти Април 2023.. Дали знаете некој друг сајт како алтернатива на Book Depository?
Awesomebooks, исто од Велика Британија праќаат, само се плаќа 3 фунти шипинг, ама цените се поевтини па исто доаѓа. Се наоѓаат и користени книги за поевтино.
God bless Blackwell’s, плус секогаш побрзо ми стигнувале и обично цените им се малку поефтини од bookdepository.
Здраво, Здраво, А дали знаете некој сајт од каде би можеле да се нарачаат на српски или хрватски јазик користени книги?
Секогаш варирало со моите нарачки и немам баш ориентација... Најмалку што имам чекано било 10-ина дена, најмногу два месеци мислам.
Во Академска книга тука кај нас има голем избор на книги на англиски.Мислам дека можеш и да нарачаш онлајн
Јас нарачав од betterworldbooks и пишуваше дека за максимум 21 работен ден ќе стигне ама моментално поминати се околу 30 и кусур работни дена. Откако ми пишав мејл ми рекоа дека појма немаат кај ми е книгата и дека деновиве ќе ми ги вратиле парите (откако ќе почекале да не ми стигне случајно....) ужас!
Здраво Дали некој знае некоја страна, каде што можат да се порачат книги за деца, напишани на руски јазик ???