Има некој update со Саник Алуре, повикан е некој за глевен договор, се имате вселено? @pamelche земавме другите клучеви, туш, гаранции?
Дали некој има искуство со агенција за недвижности home international? Гледам убави понуди па ме интересираат ваши искуства?
Бев и јас викендов, знам дека има вселено станови уште пред некоја недела. Без главен договор се вселивте или ве викнаа да потпишете?
Некој да не има инфо за Американ Констракш Груп- зграда Припор? Од општина кажуваат различни приказни, те се е ок, кај и да е ќе добијат имотни, па после нема шанси да добијат, па пак викаат дека нема апсолтно никаков проблем со инвеститорот. Од катастар велат нема проблем, иначе не би прошле технички прием.
Здраво Феминки ме интересира ваше мислење за становите спроти ФОН факултетот во Г.Баба, инвеститор Мараи . Цените се 1150 и 1200, бидејќи не сум од Скопје ме интересира каква е таа населба и дали вреди да се купува таму стан. поздрав
Местото е некако премногу индустриско,многу прашина кал неуреден простор,најмногу магли зимно време и реално не вреди повеќе од 1000 евра за тој дел.Можеби би се средило за некои си 10-тина години но сега за сега не е баш многу погодно за домување.Комплексот можеби и ќе излезе супер но повеќе го кажав ова од аспект на локација и окружување. Ако веќе бираш стан таму гледај некој што не е на главниот булевар инаку под прозор секој ден ќе ти минуваат стотици камиони.
Местоположба катастрофа! До сега брзо ги породаваа по 1050... со ценкање и до 1000€ Има доста непродадени што и кажува многу за местоположбата.
Има некоја зграда во градба или изградена до 1300 еур м2 Аеродром/Карпош/Мичурин? И што ќе биде готова за година, година и пол ? Овие големиве Супериум, Саник, 4 степени сите се после 2024та.....
Тешко, новите се околу 1 400, па и 1 500. Случајно сеа ѕирнав на реклама 5, за таа цена еве шо најдов. http://m.reklama5.mk/AdDetails?ad=3235000