Девојки, Некоја нешто било што знае за зградине во Влае/Ѓорче - комплекс Александрија? Било какво инфо е добредојдено.
Немаат мали квадратури. лифтовите се прилично барзи Станот кој го гледавме беше убав, но во првата зграда кога бев од 3 ката низ кои поминав имаше само еден станар. А на телефон ни беше кажано дека само уште неколку стана се слободни. Мислам дека не е веродостојно тоа што се збори и дека повеќето се непродадени. Не гледам логика, особено ако некој го купил и му е готов станот речиси никој да не се всели на 3 ката. Јас видов само еден човек. Ова беше пред 5 месеци некаде.
Некој да не знае нешто за комплекс Белведере. https://www.facebook.com/pg/belvedereresort.mk/photos/?ref=page_internal Добив на телефон убава понуда но пред да одам добро би било ако случајно дознаам нешто.
Ова изгледа е за само еден стар од 53-54м2 и мислам дека не е директно туку се мислам дека овие се посредници или го земале некако размена па е поевтин Се јавив и ми рекоа да прејавам понеделник и ако не е продаден можело и за 950 да го дадат https://www.pazar3.mk/Оглас/Се-продава/Скопjе/Скопје/ЖИВЕАЛИШТА/Станови/Odlicni-novi-stanovi-vo-Skopje/2752289
Јасно ми е. Овие се од агенцијата за недвижности Асторија. Агенцијава е една од постарите во СК, на времето соработував со нив. Ако нешто ти требаше а го немаше, тие го наоѓаа. Преку нив идеа голем дел од св. јован комплексот, верина, еден куп супер-луксузни куќи во Бардовци и на Водно пред се за странци што ги издаваа, сити тауер, мида итн Како го земале и како го продаваат станов, не знам, ама цената ми се допаѓа што ти ја понудиле. Е сега ти си знаеш во поглед на локацијата.. Што и да одлучиш, со среќа И фала за информацијава..
Фала ти @Dust Нема зашто. Инаку немам баш толку средства во моментов, ама ќе одам да видам па може и да испадне нешто ако ми се допадне
За становите од Голден арт: Топлотна изолација феноменална, но звучната е лоша. Инаку од се друго презадоволна. И дограма и санитарии и таркет се е одлично. Зборувам за стан позади Тобако 2 во зградата кај што е Рамстор.
Скапо е. Како табли се продава дмензија од еден квадрат, нешто квалитетно и јако, ама навистина скапо. Налик на паркет е, всушност и Е паркет, ама неколку слоен.
Гледам нудат станови во градба кај што наводно ќе ставаат таркет, па вака што прашувам едни викаат скапо и квалитетно е, а други па обратно.