Тетово се движи квадрат од 850 еур нагоре. По таа цена за 16.000 нема шанса да најдете стан во Тетово.
може ли инфо за причината? Јас зборев со другар кој купи во Урбан Гарден (ваљда така се се викаше комплексот до Американ) и беше многу задоволен од рокови до квалитет на градба. И мене многу убав впечаток ми оставија како професионални затоа што се интеррсираме за стан во комплекс 4. Е сега во поглед на локација мислам најбоље се становите на ќошот кои гледаат накај крстот. Немам претстава како би изгледале тие накај Жито Лукс… А за продавница. за толкав комлекс сигурно ке се напраи некој маркет доле во локалите
Повеќето се со низок квалитет , изолација никаква и набрзинка градени , ама според мене најдобро локација во Скопје , се е околу тебе . Живеев некое време таму , и само ако можеш да спиеш со галама или легнуваш после 2-3 би можела да живееш таму , млади под кирија журки прават , кафичи со гласна музика наоколу, музичари... стварно е гласно и живо место, за млад човек најубаво во Скопјево . Паркинг е посебна приказна , ако станот има паркинг место верувај будали нон стоп ќе паркираат таму, иако имаш рампа , ќе наоѓаат начини да паркираат на твоето место , место вертикално ќе ти паркираат хоризонтално до рампата скалпер за гумите зимај или полиција викај
Zdravo sakam da ve prasham za kupuvanje stan vo East Gate Living dali imate kupeno nekoj ili iskustvo za mestoto, gradbata. Fala vi
Многу се залетаа со цената. Првата зграда им е далеку поквалитетна од овие сега што ги гради, ги продаваше по 860, сега новиве 1100 евра
Здраво, дали некој знае до кога е планирана да се заврши Голден арт 4, кај аутлетите ? И дали имате гледано таму станови ? Фала Ви
Ve molam za sovet za East Gate Living, reonot kakov e gradbata i lsicno... Inace stanot samo za pod zakup davanje mi e
Zdravo vo vrska so ova sakam sovet za slednovo. sum zainteresiran da kupam stan vo centar najdov i zgradata i stanot noo proveriv preku katastar ushte glasit list za predbelezuvanje isto taka zemjisteto glasit na drugi lica a ne na investitorot, na investitorot glasi predbelezuvanjeto na gradbata. vo ovoj slucaj prodavacot mi prodava preku preddogovor na stanot so list za predbelezuvanje a jas se mislam dali vo idnina ke steknit investitorot da glasi zemjisteto na negovo pa da prefirli na nas pa i za objektot , go pobarav i investitorot veke od 2020 e izgraden objektot a seushte nemat imoten list, go prashav za ova mi rece za 2-3 meseci ke bidit znajsh kako rabotat vo katastar ...
Ve molam za sovet za East Gate Living, reonot kakov e gradbata i slicno... Inace stanot samo za pod zakup davanje mi e