Шансите за одобрување се поголеми ако барателот е над 25 за секаков вид поголем кредит, ама и не мора да значи ако веќе имаш повеќе години редовен работен однос. За помал потрошувачки кредит е 20/21год.
Здраво, дали има некој искуства со Инвеститор "Лутарико"гледавме стан кај фон преубав е сакам да го земам со кеш пари, ама ќе биде готов 2023 јуни,искуства?
Prvpat slusam.prasaj go sto ima izgradeno dosega??I kako vtoro vidi do Kaj se so gradbata vo koja faza se .zosto na Zima nikoj ne raboti.site vikaat taka a posle kasnat.
Кај повеќето банки старосна граница да се исплати кредитот е до 70 години и за кредитобарателот и кокредитобаратекот. Значи ако имаш 50 рокот максимум на кредитот ќе биде 20 години. Ако кокредитобарателот има 55 од.рокот ќе ти биде 15 години. Максимум отплаќање на кредитот ти е 360 месеци односно 30 години.
Za niv imam slusnato deka I previse kasnat duri I.po 1 godina a so situacijava vo svetot kako sto e moze I poveke od toa a moze I nikogas mnogu se tegnele za pustanje na zgradite se udirale vo gradi posle zastoj otvori forum golden art ke vidis niz stranite kako lugjevo se zalat mnogu
Првпат слушам некој да се жали од Голден Арт, сум била во станови од нивни згради и можам да кажам дека се далеку поквалитетни, немам приметено фушерај, плус секогаш се точни со роковите, а прологирање за 3 месеци сегде е возможно тоа стои и во сите договори од било која градежна фирма!
Па има незадоволни. Мои блиски се незадоволни. Ветуваа едно на крај испадна и да доцнат повеќе од 3 месеци и материјалите не се тие кои кажуваа.
A zosto pisuvas deka si bila po nivni stanovi?vrsese nadzor na kvalitetot ili demek ke kupese stan Kaj niv?ili na prijateli tvoi bile?haha ajde bre kvalitet na golden art ko limena kutija I'm se zgradite sto se zagreva pod sonce zgradite nivni ko studentski domovi licat po 20 stanovi se na sprat krovovi ramni na poslendite katovi najlos izbor za krov reklama na kilo samo taka I gi prodavaat so perenje mozok itn zavisi za kogo kako se pravat site stanovi vo skopje odi ukucaj golden art po forumite.a za pokvalitetni se da na zimi majka Kaj ima kvalitet od bilo koj investitor privatnik sto gradi za svoj dzep studentski domovi dabar go falea a za nisto ne gi biva vlegov vo 1 stan na kosta novakovik ziv fuseraj I zgradata I stanot mizeria Elena Luka toa vo.kisela voda podobro investitor od suto orizari ke go napravese a golden art se beter sum vlegla I.ja vo nivnite studentski domovi osven liftot nisto ne im bese vo red sekade gips kartoni I vo.hodnici I vo stanovi toa spalnite milimetarski kolku krevet da se stavi mizeria nikakov raspored gradena cista komercijala ko stoka da treba da zivee ne narod osven ZSF com fatmir etemi sto pravi zgradi I vlozuva vo niv nema investitor I raspored I se I vo gradba sum gi gledala ic ne stedat no veke za zal ne pravi vo makedonskiot del na skopje za zal butel zavrsuva pa sega suto.orizari.golden art se prostaci I so ponasanje jas ednas na tel I'm se javiv urlase taa vrabotenata prostacka od palanka taka pokazuva kolku sme jaki ko da e zaposlena za kompanijata PRADA.zivelo selo veselo I srecno.
Dali nekoj ima iskustvo za firmata KAT KOSTOV.dali dobro gradat.dali se kvalitetni.dali gi pocituvaat rokovite.ako ima nekoj neka spodeli iskustvo
На ЗСФ сите згради се поплавија во невремето Јас не знам што не те банираат од темава кај што очигледно си дојдена само реклама/антиреклама да правиш, а на многу членки им е значајна тема на која има конструктивна дискусија.
Другар купи стан во Кисела Вода од Костов. Близу економското е, после неговата зграда изградија уште две. Ако точно се сеќавам, каснеа месец дена, што не е многу читајќи овде дека каснат и по цела година. Засега е нова зградата, се нема пожалено на нешто во однос на квалитет и убаво изгледа барем на око, од тоа што имам видено кај него
Auu strasno I jas imam slusnato deka prevaranti se golden art a za koi materijali najveke imaat izlazano?bas me interesira
Голден Арт моментално каснат 3 месеци и сеуште не се дадени клучевите, со тоа што дозволено ни е да земаме мерки и внесуваме мебел. Клучеви кога сеуште не се знае, за зградата кај Тобако2 после железничка. Само пофални зборови за нив слушавме, па ќе видиме времето ќе покаже.