Jaс не знам зошто уште ти е дозволено да ја спамаш темата. Да е некоја без врска тема ајде, ама дојдена си на тема кај што луѓето споделуваат искуства за едно од поважните животни прашања, никој ниту ти верува на ова што тресеш од ракав, ниту па некому помагаш.
Ima stanovi za prodazba na AD.GRANIT Karsi Sarlota.pisuvaat deka imalo imotni listovi.veke podolgo vreme se prodavaat.znae li nekoj poveke informacii za ovie stanovi?sto I Kako se.gi nudat za 900 evra so ddv no nesto ne e bas.prodazbava ima uste slobodni kvadraturi.i toa poprilicno.da ne nesto ne e vo red?ako nekoj nesto znae.neka pise
^ Самата местоположба покрај автопат, не е примамлива за повеќето заинтересирани. Во близина нема ни продавници, ни маркети, самото место е како изолирано. Јас не би таму.
Некое искуство со фирма МГИ Инвест имаат градено зграда во Мичурин зад Рулет и сега кај Вучко градат? Каков е квалитетот,изолацијата,почитување рокови и слично?
Hello Zeni kazuvajte kade mozam da kupam stanovi koi se namesteni-nesto kako Zevahir vo okolina na Aerodrom?
Здраво Ве молам доколку некој има искуство со гаража со лифт за автомобили да сподели мислење. Дали лифтот за автомобили често се расипува колку е сигурен ? не знам од каде тој тренд новиве градби да воведуваат лифтови во гаражите наместо нивоа како на пример ситимол . на мисла сме дали да прифатиме такво паркинг место па од големо значење ќе биде ако слушнеме искуства .поздрав
Никако гаражи со лифт. Еден не знам што е задоволен, еднаш да се расипе немаш автоматски кола. Плус наутро гужви се прават, не можат да излезат. Од искуство на блиски, никако. Воведуваат лифтови зошто сакаат да искористат максимум простор за станови и не оставаат место за пат.
Здраво, дали некој знае како се движат цените po m2 на Mega Akustik зградата на булевар Србија, Аеродром? Заинтересирана сум за купување, но не сум во тек дали е готов објектот и како се цените
Na tatko mi mu javija deka kreditot za stan mu e odobren i dokumentite se prateni kaj notarot, potoa izlegol imotniot list za stanot i vekje ne bil vo izgrqdba i zatoa pak gi vratile vo banka, sega ne razbravme odnovo ke se aplicira za kredit ili? I dali poradi toa sto izlegol imotniot list sega bi trebalo i danok da platime nie ili investitorot
Јас не се разбирам многу во тоа со данокот . Но знам дека цената во градба е повисока на м2 од цената на земијште. Чим излезе имотниот лист и нас ни кажаа дека ќе има друга цена за м2. Затоа додека беше земјиште се бара лист за преобележување на зградата и на станот. Сега најверојатно ќе треба да се аплицира за нов кредит бидејќи вкупната сума е различна. Или некој друг член од семејството да аплицира ко кредитобарател .