zdravo sakam da ve informiram deka "casa real estate agency" e prevarant. Demek prodava stan, gazdite nese vo drzavava demek se izlezeni pa mnogu zainteresirani imat zatoa barat kapar 500e-1000e, i posle ne ti kreva ni tel ni nishto, Mi kazvit od olku m2 e stanot vo ova zgrada, pa provervam od katastar so imoten list na toj kat so taa kvadratura ne postojt stan.
Site agencii se prevaranti.kakov Kapar na raka?I zosto Kapar.slucajov prijavete go vo policija vednas.zatoa sto kutime.taka ni otide drzavava
Ostavete mi broj od niv I konkretno link pustete mi vo inbox za koj stan se raboti.pa da vidime so mene mi kazat.ako e ova verodostojno pustete link vo inbox od stanot a slucajov Jas ke go previdam
Не таа кај што е Техномаркет, туку лево одма во уличката. Не верувам да има фасада, не е ни карабина како што видов. Се гради уште
Здраво, сакам да прашам колку од прилика зема нотар за потпишување предкуповен договор за купување на стан?
Dali e bezbedno da se uplati stan vo gradba vo ovakvi vreminja?Koi firmi se posigurni I vooedno pokvalitetni?I koj gi zapazuva rokovite.ako znae nekoj od ovde neka pise
Јас за Саник ќе ти кажам, моментално им е побиен рокот за Хестиа зградата. А и плус сељаците имаат ставено на веб страната дека зградата им е завршен проект, што не е точно. Лажат сушат. Така да нив не ги препорачувам.
Nesto ne mi se veruva bas do sredinata na 2024.cetvrata lamela ne e ni pocnata a kamoli vnatre kolku rabota imaat a vie zborevte vie so firmata mega I akustik I taka vi rekoa?
Здраво , во Капиштец карши Зебра се гради зградава ( инвеститор: Галик Анче ДООЕЛ Скопје) Има ли некој искуство со нив ? Неможам никако да ги најдам на ФБ или на нет страницата, да не знае некој?с сепак претераа со цената , 2000е / м2 што е премногу за уште непочната градба....
Зарем има некој луд, кој ќе купи стан во 4 Степени на Мега Акустик? Бевме да ги видам становите за роднина. Тогаш сеуште беа во почеток на градба. Не убедуваа толку многу. Се ќе било топ, ова она. Што да ви кажам, милина. Останаваме со ладна глава, и набрзо увидовме дека не е нималку розова работата. Она што го знаат вработените, а нема да ви го кажаат е дека На 20 метри До зградата на 4 Степени имате голема фабрика мелница за жито. и уште една друга фабрика. Таа кога ќе почне да работи испушта ситна прашина во огромни концентрации, која е високо токсична за човекот. За тоа колку е токсично, прашавме вработени во фабриката и прво што се зачудија е дали стварно ќе имало зграда тука. Ни кажаа дека Поради големата токсичност, кога во мелницата ќе се уклучат моторите и почнува со работа, нема воопшто луѓе во објектот, туку се работи со далечински од сосема други објекти надвор од фабриката.. Во меѓувреме Зградава ја следат контроверзии уште од сам почеток и јасно е дека има дубари при издавање на дозвола за градба. Во држави каде што важат законите, никој не би ни помислил да издаде дозвола на вакви места. Како поминале пред инспекторат кога само на 20 метри има фабрики кои испуштаат токсична прашина. е знак прашање? Кога веќе институции не функционираат ни останува на нас, да се пазиме многу кога купуваме. Се исподадоа многу дозволи во Аеродром, за време на претходната гарнитура, па и зградата кај Влахов школото. Имено зградата е залепена буквално до Далновод. Незнам колку е штетен или не. Има подолени мислења во светот за далноводите. Но Степен 4 На мега е сигурно најкатастрофа место што го бевме посетиле.
Najinteresno e shto gazdive na stari stanovi si zemaa za pravo da se zanesuvaat so cenite. Maltene za 200 EUR plus ke kupi chovek nov stan, realno. Ili zenale navidum gi izrenovirale starite i ajde fukni astrononska cena, pa ushe vo Lisiche koga ke vidam ili vo Gjorche, abe ko u Karposh ili Centar mislish kupuvash stan. katastrofa, mora da se namalat cenive ne znam shto ke beshe ova