Здраво, Дали некој имал искуство со агенција за недвижности-Нашиот нов дом и доколку да, како сте задоволни?
Предноста кај нив им е што имаат парно, но изолацијата звучна е катастрофа, имам комшии што живеат таму дел од становите при дожд им имале прокиснато на почеток, тие под тебе, до тебе ги слушаш...
Licno site agencii se trci lazi izgubeni slucaevi delat pamet I soveti kako da sme Vcera rodeni I nepismeni a taa zenata od vasiot nov den prodava poveke nakaj hipodrom I madzari.i sto ima da barate od niv.otvorete oci.barajte imotni listovi.gledajte go stanot ili kukata.itn.za se ostanato imate advokat notar banki its.ne znam za niv jas nikako ne gi preporacuvam agencija plus.071355666 obolen.decko imam mnogu loso iskustvo so nego plus mi se udvarase.i agencija viktori forte kade agentot insistirase kako da se prodava stanot bez da cue moe mislenje I sopstvenikot.retardos.plus toa seto da bilo zavereno Kaj niven notar t.e rece Zena mu.bila notarkata.za moi pari sakase da me vrtat pa taa go izdade stanot itn.i.tolku neozbilni Sr a toj od plus agencijata duri I mi ponudi apartman lux za Kratok Prestoj.uzas.neznam sto da recam,toa se moite iskustva najlosi ovie 2 agencii nikako ne gi.preporacuvam!!.Kodeks agencija mi deluvaa.dosta seriozno.
Постарите згради од фабрика Карпош добија имотни листови после две, три години од вселување, па се надевам и ние ке добиеме наскоро
Здраво на сите, Може и прашањето не ми е за тука, но верувам дека сигурно некој пред скоро време реновирал, па ќе ве замолам доколку не е проблем во порака да ми споделите контакти од мајстори кои што сте задоволни. Конктрено ми треба: - Ѕидар, плочкар, водовоџија, паркетар и човек кој што изработува мебел ( кујни плакари итн). Исто така сакам да ве прашам, дали некој има купено гарнитура од Фејдом и како сте задоволни во однос на квалитетот?
Фејдом се вевот скапи се ама навистина се супер. Плус ми се свиѓа што кај нив можеш да си купиш навлаки за перници и за гарнитурата бидејќи се одлепуваат и се перат. Кујни и плакари МAD Studio за кујнта се што им е на лизгачко отварање имаат доживотна гаранција. Или пак СДИ за плакари стара фирма со врвен квалитет. Можеш и Солопром имаат доста избор на бои и матерјали јас ја има земено работната плоча од кај нив и стварно е супер. За другите мајстори искрено моли господ да најдеш асален... можеби подобро сами даси склопите ламинат и такви работи.
Ја имаме од Фејдом Мустанг гарнитурата и сум презадоволна. Навлаките од седлата и перниците ги имаме перено неколку пати, ги освежувам со парочистач, немаат гајле. Не користам флекери а материјалот сепак нема мрднато. Пуштаат по -30% попуст 2 пати годишно ако не ти се брза почекај го попустот нам ни заштеди околу 20 000ден. Можеш да им пишеш меил кога би пуштале попуст. Околу 2 месеца им беше пред 2год рокот и точно на договорениот ден ни ја доставија.
Навистина не ми е јасно, кој би платил толку пари за да живее во таа бетонска џунгла! Тој дел од градот еден парк нема во близина и на лето е пекол.
Овие одат изгледа на оноа АПП - ако пројде пројде. Очигледно проаѓа. Пред 1 година имаше станови од 1600 почнуваа. Па 50% покачување е стварно нереално.
Дали некој има искуство со фирмата мебел по мерка дизајн модерно плус?ги има по реклами? Dizajn moderno plus taka se Vika ako nekoj nesto znae neka pise izrabotuvale mebel po merka
Dali ima nekoj kupeno stan vo Keramidnica vo zgradite shto se gradat kaj kej od drugata strana na aerodorm kaj tobako 2