1требаше да е готова лани крајот. 2ката треба да е готова септември годинава. 3ката се гради нели. За 4ката треба да рушат објект па, да почнат со градба. 1250€ квадрат 5000€ подземен паркинг.
Види се дополнив горе. Внатрешни преградни ѕидови 10цм со звучна и топлинска изолација, надворешни дебелина 26цм. Друго не знам. Рендерите за 1 или 2 им беа исток и запад со изведената состојба. Овие Мараи мислам претходно градеа во Стар Аеродром.
A zasto brzate?ne e pisledniot stan.neka se izgradi zgradata posle kupete se za na cekate uste 2 godini edno se zboruva drugo se pravi
Вселена е првата зграда, видов луѓе како си доручкуваат на тераса. Инаку да, не се брзаме туку разгледуваме опции.
Истото мислење и јас го имам и се одлучив нов во градба да земам и да го средам јас како сакам отколку стар и да го реновирам, истите пари ќе го потрошам
Тие па тие се цело време. И 90% од нив не се ни со решени имотно правни односи или немаат чист имотен лист....
Не знам дали е морален, ама не е задолжителен сигурно. Само кога веќе купувам стан, ќе доплатам и паркинг место нема 2 блока потаму да паркирам или да се мислам дали некој ке ми ја закачи колата на улица. Мое размислување.