1050e beshe koga prashuvav so garazno mesto plus 3000 ili 4000, samo neznam Sega dali I tie imaat potkrenato na cena ♀️
Додека не го платите данокот, станот нема да биде префрлен на ваше име, за да одите на нотар за солемнизација на договорот, потребно е да биде платен. А ако по добивањето решение од општината, не го платите во предвидениот рок, ќе се засметува камата.
За колку време би бил готов имотниот лист, во вторникот потпишавме солемизација,нотарот вика од понеделник адвокатот за два дена,и дали може онлајн да се провери дали е готов. Сакам што побрзо да завршам и со другите работи евн,водовод и дали знаете дали за таму ми треба оргинал имотен и дали го задржувааат?
Дали знаете кој ги гради зградите на раскрсницата кај Шумарски, со жолтите тераси?Веднаш зад комплексот Ист Гејт. Една е завршена, а и другата е при крај...
Дали знаете која градежна фирма е инвеститор на зградите во Карпош3, што се наоѓаат речиси до кејот на Вардар кај адреналин паркот?
Karpos ne go preporacuvam gradat se so gips kartoni megju sobi.nemoj ni sanik.adora I nastel bea dobri no ne gradat veke.kapitol inzinering no dosta se skupi.mozes I kat kostov isto.ovie 2 ti gi preporacuvam drugoto e samo trci lazi
Што мислите за купување стан најгоре? Не е поткровје, нема косини ја има целата висина како другите спратови. Знам дека во лето може би било најтопло, а зима најладно ама океј би била со тоа. Ме кочи можно протекување и влага, поправки за тоа и слично.
Мене косините и висината на поткровје не ме плашат, ме плаши протекувањето и санирањето. Ако ништо друго барајте пониска цена за поткровје, така мислам дека е фер.
Da go kupis bez da razmisluvas.cim ima ploca plus lim kakvo protekuvanje??kako moze preku lim da tece plus preku ploca plus garant ima izolacija so zborite bre lugje zemaj go bez da mislis 2 Pati.limot koga ke se osteti posle 100 godini ke mislis.samo Edna mana e malku se povruki.no ke si stais klima.ic ne misli.sam aga sam Pasa gore nikoj ne te zeza I nikoj ne go trpis da ti Skoka trese odozgora.carska rabota.privilegija e posleden kat ploca plus lim.so sreka.nema da progresis veruvaj.toa se babini devetini.poveke cevkite od komsii ke ti puknat i ke te poplavat od gorno kupatilo nego gore aj ne zezaj koe tecenje ako e nov molim te ke tecel