Да го знам се ова, ама пак цената ми игра најголема улога во тоа каде би купила стан. Ако разликата меѓу Карпош и Аеродром е 2200 со 1850, веројатно би земала Аеродром. Секаде е загадено, не ми значи ништо неколку микрограми помалце или повеќе, кога во двете населби загаденоста е над дозволеното. До тој степен може да бира некој што парите не му се проблем, па ајде ќе споредуваме микрограми на загаденост и сл. Тој што гледа да скрпи некој денар да реши станбено прашање најмалце битно му е ова.
Зависи каде во Аеродром и каде во Карпош. Најмногу зеленило и маалски живот во Скопје има во Аеродром.
Zdravo, mislenje za Cosmos stanbeniot kompleks kaj Fon? Dali znaete koj e investitor i dali ima nekoj shto vekje kupil tamu? Prednosti i Nedostatoci? Dali znae nekoj ushte kolku vreme kje bide pushtena kluchkata kaj mostot kaj Jane sandanski ? Blagodaram
Инвеститор е Фине Холдинг Недостатоци- уште долги години градилиште бидејќи во близина ќе никнат уште минимум 4-5 згради и додека се среди инфраструктурата ќе помине доста време. Предности-помала бучава(откако ќе се изгради околината),во иднина веројатно ќе се оформи како станбена населба со повеќе маркети и други содржини, отспротива кај Мак Ауто Стар ќе се прави градинка, Лидл ќе биде во близина. Мостот и клучката на бул.Асном кон Ќерамидница не мрднаа од мртва точка со години можеби по локалните ќе има некое придвижување но сепак процеси на експропријација одат бавно.