Decki, imala nekoja iskustvo so MO Construction, kakvi I'm se gradbite/stanovite? Dali kasnat I slicno... Treba da potpiseme dogovor so niv, a ne znam nisto za niv
Дечки заинтересирана сум за купување на стан во Александрија Влае дали знаете некој што продава стан таму со две спални соби од 55 до 65m2?
Нови на пазарот во Скопје,претходно имаат градено само низ Тетово. Доста брза динамика на градба во Кисела Вода плус сега почнуваат уште една во Кисела Вода на ул.Димо Хаџи Димов каде имаат предпродажба на станови.
Здраво, мислење за Valmir Company и Ajdini S Construction, имаат изградено зграда во Влае и сега имаат започнато нова зграда во Маџир Мало, па потребно ми е мислење, какви им се становите, квалитет, сигурна реализација, документација итн. Ви благодарам
Здраво, може ли да ми посочите згради во градба (завршна фаза оваа година) во карпош 4, влае, козле и хром околу 50м2 и да не е приземје или поткровје? Исто така одговара и нешто постаро, максимум околу 10 години за продажба..Па доколку имате. Понудете.
Здраво, може ли да ми посочите згради во градба (завршна фаза оваа година) во карпош 4, влае, козле и хром околу 50м2 и да не е приземје или поткровје? Исто така одговара и нешто постаро, максимум околу 10 години за продажба..Па доколку имате. Понудете.
Мислење за маалото спроти ТЦ Антико, кај Каскада? Тука гледам се градат доста нови мали згради, но знам дека има и џамија во близина…