@LadyR до кај сте со станот во алур, мене ми дадоа 1 клуч некој забелешки што имав запишаа, ама уште не е официлајно нема струја и вода во станот, кога ке биде имаш инфо?
Може да се внесува мебел. Инаку и ние имавме забелешки, уште пред неколку недели ни дадоа еден клуч. Бевме во саботата, од 1ви спрат нагоре поправаат. Ние конкретно само со молерисувањето имаме проблеми, на некои места е стварно ужасно (не)изработено. Инаку до крај на оваа недела ќе биде се готово, така рекоа. Донесена е трафостаницата, поставена е до другата зграда - Алуре комплекс и пуштен е кабелот до нашата зграда, до таблите. Се чека само од ЕВН да дојдат, да ги поврзат таблите. За вода е се наместено. Кога ќе има струја, автоматски и пумпите ќе проработат и ќе има вода.
Хелоу хелоу. Другар ми кажа (незнам колку да верувам па затоа и консултации со вас сакам) дека цената за м2 апла ќе рипне за купување стан во СК. Дали некој знае нешто во врска со тоа? Тенкјууу ✨
Decko zdravo, dali nekoj ima, kupil, ili zivee/bil vo voenata zdraga 16to katnica vo Avtokomanda, me interesiraat kako vo iskustvo ima, dali e zadovolen i slicno?
Decki zdravo, dali nekoj ima, kupil, ili zivee/bil vo voenata zdraga 16to katnicata vo Avtokomanda, me interesiraat kakovo iskustvo ima, dali e zadovolen i slicno?
Искуство со станови,квалитет на градба на Два Брата Градители.Во Мичурин зад ресторан Рулет имаат една и во Железара имаат неколку објекти но незнам со каков квалитет се во внатрешноста?Ако знае некој нека сподели искуство.
- GA09 - 1100-1150. - Ovaa na 3ta Makedonska brigada, so mega akustik so im e, xenata e od 1020-1070. Za drugi neznam
Дали има некој искуство во Егејските згради во Кисела Кода, ул. Вера Јоциќ, на високо приземје е станот, ама зградата е мн стара. Се мислам за купување, ако имате некојб совет.
@LadyR прво ќе ти се обратам директно тебе ама прашањето важи за секој кој знае нешто подетално на темата Гледав стан во Алур, кај Лукоил од Саник па ми требаше мислење. Наводно ќе било готово до Декември 2021. Какво искуство имате со нив?
Никако со нив. Синоним за фушарај и само користат најефтини материјали (од ѕидови, подови, прозори врати ) зад превозот на убавите идилични рендери. Цените ни малку не се ефтини, одете на други сигурни варијанти, не за некој што ке ве прелаже со рендер. Ужас!! Не ме чудат негативните коментари за оваа фирма, која не трпи критики, и ги брише коментарите од незадоволните клиенти, пошто Ројал плус Васе прасе
Алуре или Алуре комплекс? Алуре е готова веќе, а Алуре комплекс треба да е до крај на 2021. Јас имам купено во Алуре, која што е готова зграда. Само не сме вселени уште, и неможам да ти кажам ништо подетално околу тоа. Чекаме да поправат некои забелешки со кречењето кои ги имавме.
Фала тиии. А како сте задоволни генерално од нивниот пристап, ажурност и слично? И да, во Алуре комплекс гледав јас во тој дел што треба да е готов до крај на годинава
Јас кога би требало да купам стан би купила само во новаградба, ново си е ново знаеш дека ти си првиот сопственик.