Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Купување стан

Дискусија во 'Дом' започната од rajna-vojvoda, 20 февруари 2012.

1. blue9

blue9 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јуни 2016
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    12
    За живеење ми е ..

2. попкек

попкек Истакнат член

Се зачлени на:
    22 февруари 2021
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    239
    Денеска бевме во алуре комплекс во
    Денес гледав стан во оваа зграда, наводно во јуни, јули ќе ја пуштеле, така рече агентката, ма да многу несериозно ми делуваше, баш ја прашав зошто толку се касни, па испаднало нешто непредвидено, наводно им плаќале кирија на станарите. Исто така скоро сите станови беа распродадени.

3. NanaMal

NanaMal Истакнат член

Се зачлени на:
    25 септември 2015
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    203
    Јас првин отидов во октомври 2019 година да гледам, истиот муабет се е продадено и ќма само на 8ми слободен, вссќеливи јануари 2020. Тогаш не се решив, разгледував, размислував, отидов пак во декември, друг агент беше тогаш имаше слободни и на 3ти и на 5ти кат и квадратури се, вселив мај 2020,прашсв нели јануари истиот одговор го добив, нешто непредвидливо излегло... Ете ќе дојде мај 2021 уште не се вселени... Имаат некој проблем и се доста несериозни

4. Antolinaa

Antolinaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2012
    Пораки:
    2.896
    Допаѓања:
    18.090
    Доволно е да напишеш горе во полето Барај - Мулти Офис и ќе добиеш еден куп мислења за тоа колку се далеку од ок и вселување. ;)

На Mami3 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. попкек

попкек Истакнат член

Се зачлени на:
    22 февруари 2021
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    239
    Знам читав, ај да видиме баш дали ќе бидне годинава:doh: Исто и во Даме Груев гледавме, исто мулти офис... и таму се распродадено :D

6. попкек

попкек Истакнат член

Се зачлени на:
    22 февруари 2021
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    239
    Пишете искуство со Саник, вчера гледав стан во Алуре комплекс, ми се допадна, во јули ќе биде пуштена, ме интересира некој дали има купено стан тука?

7. hana@@

hana@@ Истакнат член

Се зачлени на:
    25 февруари 2020
    Пораки:
    290
    Допаѓања:
    220
    Искуство со Елена Лука Становите?,Гледаме сега па некој од искусттво да сподели

8. bekatonka2001

bekatonka2001 Активен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2021
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    9
    Искуство со становите на Линеа?

9. попкек

попкек Истакнат член

Се зачлени на:
    22 февруари 2021
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    239
  10. ImePrezime12

ImePrezime12 Активен член

Се зачлени на:
    23 март 2021
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    3
    Здраво, Клико градба и Мараи дооел градат зграда во Аеродром, па ме интересира дали некој има некаква информација за овие две фирми или пак некоја корисна информација околку зградата? Ви благодарам

Последна измена: 23 март 2021
  11. kate28

kate28 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2013
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    15
    Zdravo, me interesira edno prasanje. Treba da platam danok na promet na stan 92 kvadrati, 87 vnatresna povrsina i 5 m2 terasa(otvorena). E sega ,znam kako se presmetuva, samo dali ima nekoj koj brzo platil i da mi kaze koja cena e presmetana od grad Skopje. Stanot e vo opstina aerodrom.Fala

12. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    8.591
    Данокот зависи од општината, од 3% до 5% мислам се движи, а се пресметува не на квадратура а на пазарната цена. Еве ти повеќе инфо https://finance.gov.mk/даноци-на-имот/

На tina2018 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Anilove

Anilove Активен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2021
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    62
    Citam za multi ofis, kupivme stan vo Novoselski od niv preku kredit od Komercijalna, krajno nekorektni, stan uste nemame, go cekame dve godini vekje, a rata si tece, bashka ne krevaat na telefon, da sum znaela so kogo si imam rabota ke kupev stan stara gradba. Sega citam napravile nekoja ujdurma vo a Eurostandard banka(vo sloboden pecat na fb pisuva) zemale milioni, a ne vrakja ke nisto id tie pari.
    Sto mislite, dali sum zastitena kako kupuvav i dali ke se vselam vo stanot?
    Vo Novoselski zgradata e so 4 vleza, samo prviot e vselen, drugite 3 aber nemaat, a gradi vtora do nas koja vekje e izgradena.
    Da potenciram, vo dogovorot mi stoi da ne plakja penali ako docni, pametno nema sto.

Прикачени фајлови:

На Оленка* му/ѝ се допаѓа ова.
  14. попкек

попкек Истакнат член

Се зачлени на:
    22 февруари 2021
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    239
    И ние гледавме во новоселски, во жолтата зграда, девојката како лефтерно си збореше, све е продадено, планираат нова зграда до жолтата, вика за десет дена почнуваме коп коп ама и таму скоро се продадено. У реду е... консултација со адвокат, иако сигурно веќе сте консултирале, не знам друго што.

На Anilove му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Anilove

Anilove Активен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2021
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    62
    Сите станови продадени, а никој вселен. Ако е плава женска ми иде косите да и ги откорнам.Ок,никој не ни е крив што купивме таму.

16. попкек

попкек Истакнат член

Се зачлени на:
    22 февруари 2021
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    239
    Па таа е гарант, баш ми е жал така што испаднало, јас баш ја прашав за зградата во Ѓорче на кејот на Вардар што гледа зошто толку долго време не е вселена, рече испаднало некаков проблем, што е како е, којзнае.

17. Mami3

Mami3 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2020
    Пораки:
    1.669
    Допаѓања:
    2.812
    Novogradba samo Dabar..pa i "starogradba" na Dabar, se drugo...jok!

18. kikiskopje

kikiskopje Нов член

Се зачлени на:
    6 февруари 2021
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    2
    a za golden art so mislenje imate?kakvi se so se zapazuvaat li rokovi kvalitet ima li?spodelete iskustva.

На Kate karate му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Freya123

Freya123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    234

И мене ме интересира за истава зграда. Знае ли некој нешто подетално? Зградата е кај старата макпетрол бензиска.

На Пале 345 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Mr. Scratch

Mr. Scratch Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2020
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    4.018
    Што конкретно ве интересира?