I jas edno vreme sakav na posleden kat ama radi vrukinite se predomisliv ja sum na 8 kat no sega mi e krivo sto ne zedov posleden bar nikoj nad glava nema da mi bide aj belki komsiite nad mene ke se pogodat ok
Ние ќе сме тивки Ние го земавме предпоследниот слободен, да имав можност за спрат немаше да изберам последен но се останато ми одговараше и не сакавме да го испуштиме..
Iskreno mene mi e mnogu pa krivo sto ne zemav posleden sega kaj sto ziveam imam mnogu nerazbrani komsii se plasam da ne mi se i ovde taka no se nadevam deka povtorno ova neke me najde veruvam deka site lugje ne se isti pozdrav i veruvajte ne ste pogresile so izborot na posleden trebase i jas ama sega e kasno
ова мислам фора за продавање е, на 20 места бев да гледам и баш сегде уште 2 или 1 се останати... после 1 година идам пак уште 1-2 само други. ако ти кажат уште 10 има нема да се брзаш, ке разгледаш поубаво и на други места, ама ги продаваат по 1-2
Па ова не беше фора.. го земавме ние нашиот, другиот не ми се допаѓаше распиредот но кажавме на едни пријатели за тој дека исто бил слободен и сакаа да го погледнат. Од ние кога официјално потпишавме после 10 тина дена вртеа да одат да го видат им кажаа немаат ништо слободно веќе се им е продадено.. а знам дека и такви фори прават, ние 2 дена се мислевме па како ни го чуваа.. но исто така има и голема побарувачка за со 2 спални и околу 60 квадрати..
во агенции да прашат може ке најдат, јас приметив агенции продаваат по 1-2 станови, 2стана на една афенција 2 на друга 2 на трета итн...
I jas vo agencii barav no mnogu lazni oglasi imase se javuvam mi vika prodaden e vikam zosto ste go objavile mi vika ke go izbriseme pa kaj barate so barate imame drugo da ponudime itn agenciite ne se seriozni mnogu retko ozbilni stanovi prodavaat nemam dobro iskustva so niv
Iskreno da vi kazam nesto vo zastoj im se 2 i 3 vlez nisto nemaat mrdnato slusnav deka gradeznite rabotnici bile uceneti da bidat vakcinirani za da rabotat vo zatvoren prostor 1 i pol mesec poglednete vo videoto posledno sve isto kazuvaat za 2 i 3 vlez ako rabotnicite odbijat da se vakciniraat nema ni da se napravi zgradava nesto ne e vo red bez 2 i 3 vlez nema da moze da se pusti zgradava bez tehnicki priem bas poglednete go videoto sve e vo zastoj dali mozete da se rasprasate?panika me faka
Започнаа уште 2 градби, така што очекувам дека нашата ќе ја завршат на време и на пролет да се префрлат на новите. Не се плаши ниту нервирај, ќе завршат до мај па ќе пиеме кафенце на тераса
Neznam sto da recam inace ova mi e nov profil prethodniot nemozev da go otvoram skoro 2 meseca nisto nemaat vo vtoriot i tretiot vlez daj boze da e taka kako sto vikas
Дали некој има земено стан во Саник Алуре комплекс и дали има инфо кога ќе ги пуштат? Конкретно ме интересира за делот што наводно ќе беше готов септември/октомври.
Во Саник знам една што зема во Влае на ќошот и на пола стан немаат изолација, инвеститорот не им ни крева на телефон, немаат куќен совет што значи сами си ја чистат зградата. Многу бил не професионален.
Не знам зошто ја одолговлекуваат работата. Две од зградите се комплетно готови, а третата ја работеа со полна пареа и во кратко време беше завршена и фасадата. Повеќе месеци веќе работат на застаклување на деловниот простор. Нема смисла.
Pa kako sto znam jas ,ni kazaa taka od mega akustik ,deka site tri zgradi treba da se kompletno gotovi i site tri zaedno ke gi pustat. A vtorata zgrada se uste vnatre ne bese gotova koga prasavme pred dva -tri meseci . Togas ni kazaa deka samo sto pocnale tarkett da stavaat .