Безобразни, и го исплаќаш и не ти дозволуваат да влезеш Нас бидејќи ни рекоа наводно октомври дека ќе се вселиме, ние веќе имавме порачано мебел, па ни дадоа клуч да си носиме ствари. За вселување здравје уште ќе не лажат Ова за друг инвеститор.
Нас само ни даваа да цлеземе кога има некој таму да ни отклучи, сепак беа исчистени и заклучени становите не можевме туку така да влеземе
Точно, така ми е и мене логично али ете и на наши пријатели истото им го рекоа.. Уффф многу време е од октомври да чекаш ...Ајде со лесно, ти посакувам побрзо да се вселите!
Добро да и јас одам кога има работници и надзорници, не кога е празно лошо се изјаснив. Готовите станови се заклучени ама ми е зборот никој не ми рекол не може да влезеш мерка да земеш.
Вака ми треба совет од некој кој живее во Скопје дали е подобро да се земе стан во населба автокоманда или во кисела вода поточно некаде кај булевар Борис Трајковски (колку што знам тоа е на крај од Кисела вода) фала ви многу ќе ми помогнете за совет, во однос на локацијата имам најдено на овие две места по слична цена и не знам како е поточно предноста во однос на локација и слично да ми објасните
Искрено двете населби не ми се допаѓаат, Кисела вода е пренатрупана а Автокоманда е отсечена од се и други работи таму не ми се допаѓаат но не би навлегувала. Сепак се зависи од потребите и начинот на живот, секако и буџетот. Би советувала да погледнеш и во Влае, Карпош 4 тој реон мене лично ми е многу поубав од другиве две населби. Тоа е секако мое мислење. А веќе ако морам да бирам меѓу тие две населби би ја одбрала Кисела вода, во населбата имаш буквално се што треба.
Ako ti e za podobra povrzanost do centar k.voda e poblisku no ni avtokomanda ne e daleku no od bulevarot boris trajkovski ima poveke za povrzuvanje
фала ви за одговорите, инаку јас пак некако мислев дека автокоманда е многу подобра, поправете ме ако грешам, дека во тој дел исто има многу факултети и си помислив дека ќе биде полесно пример и некогаш во животот да се решиме за издавање дека инаку станот што сум заинтересирана е баш во близина на east gate новиот мол, па така некако јас мислев дека во однос на релација до центар од east gate e поблиску споредено со кисела вода булевар Борис Трајковски (некаде на крај на К.Вода) поправете ме ако грешам. фала ви
Дали некој продава стан, по можност одма вселив? Населба Аеродром, К.Вода,Автокоманда со една спална соба, тераса, од 1 до 4 спрат, лифт до 45000евра,наместен и 47000евра.
Zdravo, dali nekoj ima iskustvo so Delta proekt? Momentalno pravat zgrada na Kozara vo Kapistec. Zainteresirani sme so soprugot, no bidejki ne ni se poznati ako moze nekoj da spodeli iskustvo.
Јас го делам истото мислење со тебе. Сум живеела на 5 мин од Центар, а сум живеела и на 20-30 мин и никаква разлика не ми правело тоа. Сега, со тоа искуство, јас бегам од тие гужви и галами и си барам мирно и тивко место за живот. Ниту би дала над 1000 е м2 за стан во Центар, да се пикам таму. Не знам, надминат ми е тој мерак. Но, реално, ние не можеме да ти помогнеме тука ако жена ти решила така. @kahve Автокоманда според мене ти е подобра опција. Кисела вода стана хаос, од прекрасна населба, ја пренатрупаа сега. Иако не велам дека не е ок ни таму. Иако Борис Трајковски е голем булевар, па не знам за каде точно се зборува. Мислам дека Автокоманда има повеќе паркови, повеќе зеленило, можеби помалку гужва, зависи и ти што барања имаш.
Ти си знаеш зошто ти треба станот. Ако ти е само како инвестиција тогаш можеби автокоманда ако сакаш студенти да ти се кираџии. Инанку Автокоманда тек ќе се полни и ќе се гужва таму некако се намерачени сега. Поврзувањето со центар е со поголеми булевари, ама автобуси слабо има кон Центар. Кисела Вода е веќе згужвана, ама има подобра поврзаност автобуска.
Кој има инста, нека отвори на профилот @moi_finansii. Денес актуелно на стори се цените на становите.
Sudot e kriv treba da go zatvori I da mu gi blokira racunute I imotot da go prodade negov I da gi vrati parite na ostetenite a toj kupuva vreme I ke gi zataskaat rabotite I nisto Kaj Nas sudovite ne se funkcionalni voopsto podmiteni se samo da ne nakape covek inace..
1 I Pol godina sudenje otkako priznal vina I povtorno nisto.sudot ne funkcionira.osven po naredba od nekoi faci vo drzavava.inace jas neznam I koj kupuva preku agencija veke tie otsekogas Bile prevaranti na onoj ili ovoj nacin ima advokati notari itn.bozinovski agencijava ja imase porano koga gledav oglasi za stanovi moze I Sega da objavuvaat koj gi znae