Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Купување стан

Дискусија во 'Дом' започната од rajna-vojvoda, 20 февруари 2012.

1. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.511
    Допаѓања:
    17.247
    Безобразни, и го исплаќаш и не ти дозволуваат да влезеш|(
    Нас бидејќи ни рекоа наводно октомври дека ќе се вселиме, ние веќе имавме порачано мебел, па ни дадоа клуч да си носиме ствари.
    За вселување здравје уште ќе не лажат :)
    Ова за друг инвеститор.

2. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.511
    Допаѓања:
    17.247
    Нас само ни даваа да цлеземе кога има некој таму да ни отклучи, сепак беа исчистени и заклучени становите не можевме туку така да влеземе

3. Ms.Threepwood

Ms.Threepwood Активен член

Се зачлени на:
    24 јули 2021
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    16
    Точно, така ми е и мене логично али ете и на наши пријатели истото им го рекоа..

Уффф многу време е од октомври да чекаш (facepalm)...Ајде со лесно, ти посакувам побрзо да се вселите!

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
  4. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    2.849
    Допаѓања:
    17.190
    Добро да и јас одам кога има работници и надзорници, не кога е празно лошо се изјаснив. Готовите станови се заклучени ама ми е зборот никој не ми рекол не може да влезеш мерка да земеш.

На cresa-jagoda, Ms.Threepwood и pamelche им се допаѓа ова.
  5. kahve

kahve Истакнат член

Се зачлени на:
    10 октомври 2021
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    34
    Вака ми треба совет од некој кој живее во Скопје
    дали е подобро да се земе стан во населба автокоманда или во кисела вода поточно некаде кај булевар Борис Трајковски (колку што знам тоа е на крај од Кисела вода) фала ви многу ќе ми помогнете за совет, во однос на локацијата имам најдено на овие две места по слична цена и не знам како е поточно предноста во однос на локација и слично да ми објасните

6. Сара Лав

Сара Лав Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2021
    Пораки:
    532
    Допаѓања:
    1.352
    Искрено двете населби не ми се допаѓаат, Кисела вода е пренатрупана а Автокоманда е отсечена од се и други работи таму не ми се допаѓаат но не би навлегувала. Сепак се зависи од потребите и начинот на живот, секако и буџетот. Би советувала да погледнеш и во Влае, Карпош 4 тој реон мене лично ми е многу поубав од другиве две населби. Тоа е секако мое мислење. А веќе ако морам да бирам меѓу тие две населби би ја одбрала Кисела вода, во населбата имаш буквално се што треба.

На cresa-jagoda и kahve им се допаѓа ова.
  7. Kate karate

Kate karate Истакнат член

Се зачлени на:
    27 октомври 2021
    Пораки:
    244
    Допаѓања:
    263
    Ako ti e za podobra povrzanost do centar k.voda e poblisku no ni avtokomanda ne e daleku no od bulevarot boris trajkovski ima poveke za povrzuvanje

На Lilik и kahve им се допаѓа ова.
  8. kahve

kahve Истакнат член

Се зачлени на:
    10 октомври 2021
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    34
    фала ви за одговорите, инаку јас пак некако мислев дека автокоманда е многу подобра, поправете ме ако грешам, дека во тој дел исто има многу факултети и си помислив дека ќе биде полесно пример и некогаш во животот да се решиме за издавање дека инаку станот што сум заинтересирана е баш во близина на east gate новиот мол, па така некако јас мислев дека во однос на релација до центар од east gate e поблиску споредено со кисела вода булевар Борис Трајковски (некаде на крај на К.Вода) поправете ме ако грешам.
    фала ви

9. manako1

manako1 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јули 2016
    Пораки:
    3.473
    Допаѓања:
    67.045
    Дали некој продава стан, по можност одма вселив? Населба Аеродром, К.Вода,Автокоманда со една спална соба, тераса, од 1 до 4 спрат, лифт до 45000евра,наместен и 47000евра.

10. Aurora***

Aurora*** Активен член

Се зачлени на:
    24 април 2021
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    2
    Zdravo, dali nekoj ima iskustvo so Delta proekt? Momentalno pravat zgrada na Kozara vo Kapistec. Zainteresirani sme so soprugot, no bidejki ne ni se poznati ako moze nekoj da spodeli iskustvo.

11. g8lQQk

g8lQQk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2018
    Пораки:
    2.179
    Допаѓања:
    14.264

Внимавајте да нѐ наседнете од овој измамник, можеби уште продава станови и собира капар :swear:

12. Lisicko

Lisicko Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2020
    Пораки:
    490
    Допаѓања:
    1.098
    Дали некој знае колку е квадрат во новиот објект на Голден Арт во Аеродром кај аутлетите?

13. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.613
    Допаѓања:
    40.092
    Јас го делам истото мислење со тебе.
    Сум живеела на 5 мин од Центар, а сум живеела и на 20-30 мин и никаква разлика не ми правело тоа.
    Сега, со тоа искуство, јас бегам од тие гужви и галами и си барам мирно и тивко место за живот. Ниту би дала над 1000 е м2 за стан во Центар, да се пикам таму. Не знам, надминат ми е тој мерак.
    Но, реално, ние не можеме да ти помогнеме тука ако жена ти решила така.
    @kahve Автокоманда според мене ти е подобра опција. Кисела вода стана хаос, од прекрасна населба, ја пренатрупаа сега. Иако не велам дека не е ок ни таму. Иако Борис Трајковски е голем булевар, па не знам за каде точно се зборува.
    Мислам дека Автокоманда има повеќе паркови, повеќе зеленило, можеби помалку гужва, зависи и ти што барања имаш.

Последна измена: 16 декември 2021
  14. lost123

lost123 Форумски идол

Се зачлени на:
    13 април 2017
    Пораки:
    2.838
    Допаѓања:
    58.170
    1200 евра квадрат.

15. Lisicko

Lisicko Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2020
    Пораки:
    490
    Допаѓања:
    1.098
    Аиии колку рипнале цените:wasntme:

16. JoyJoy

JoyJoy Форумски идол

Се зачлени на:
    30 март 2017
    Пораки:
    5.041
    Допаѓања:
    32.798
    Ти си знаеш зошто ти треба станот. Ако ти е само како инвестиција тогаш можеби автокоманда ако сакаш студенти да ти се кираџии. Инанку Автокоманда тек ќе се полни и ќе се гужва таму некако се намерачени сега. Поврзувањето со центар е со поголеми булевари, ама автобуси слабо има кон Центар. Кисела Вода е веќе згужвана, ама има подобра поврзаност автобуска.

17. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    2.849
    Допаѓања:
    17.190
    Кој има инста, нека отвори на профилот @moi_finansii. Денес актуелно на стори се цените на становите.

На Сара Лав му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Kate karate

Се зачлени на:
    27 октомври 2021
    Пораки:
    244
    Допаѓања:
    263
    Sudot e kriv treba da go zatvori I da mu gi blokira racunute I imotot da go prodade negov I da gi vrati parite na ostetenite a toj kupuva vreme I ke gi zataskaat rabotite I nisto Kaj Nas sudovite ne se funkcionalni voopsto podmiteni se samo da ne nakape covek inace..

На Lilik му/ѝ се допаѓа ова.
  19. g8lQQk

g8lQQk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2018
    Пораки:
    2.179
    Допаѓања:
    14.264
    Па затоа го ставив видеото тука, да му ја видите фацата на измамникот.

На cresa-jagoda и Cosmic Girl им се допаѓа ова.
  20. Kate karate

Се зачлени на:
    27 октомври 2021
    Пораки:
    244
    Допаѓања:
    263
    1 I Pol godina sudenje otkako priznal vina I povtorno nisto.sudot ne funkcionira.osven po naredba od nekoi faci vo drzavava.inace jas neznam I koj kupuva preku agencija veke tie otsekogas Bile prevaranti na onoj ili ovoj nacin ima advokati notari itn.bozinovski agencijava ja imase porano koga gledav oglasi za stanovi moze I Sega da objavuvaat koj gi znae

На Lilik му/ѝ се допаѓа ова.