Знае некој која е сега цената на становите во Урбан гарден, имаат преодтанати станови 1.1 зградата па ме интересира.
Во принцип се поефтини од центар. Се зависи дали се блиску до езеро и дали зградата има лифт. Тие постарите што се блиску до главната улица летоска беа околу 400 еур за м2, овие близу до езерооколу 500 или 600,а во тие двете новите околу 800 беше.
Има во тие одма до Шкор што се без лифт и тие околу Воска. Ама се стари станови и не гледаат воопшто накај езерото
Site se prodadeni uste od Letovo bez razlika od koj investitor e 1.1 bese od Golden art mislam nema nisto slobodno no mozete da I'm se javite imaat web stranica I niven tel.broj na istata
Уште да кренат и супер ќе биде. На страната гледав јас, таму покажува дека има слободни, а на профилот на инста пишува дека се е продадено.
Што значи ПР+5+ПК? Приземје со 5 ката а поткровје дали може да се станови под кров ( на 6 ти кат станови а над нив кров во кој нема станови)?
Ima ama investitorite sakaat do mm da prodadat toa ima samo ako Sam si pravis em da ne ti tece od krovot em da nemas ludaci Nad glavata svateno odma
Знаете некоја зграда во аеродром (може и к.вода) што се гради и не е распродадена? Овие кај тобако 2 кај кружниот е све продадено, исто и Голден арт на 3мкд бригада. Овие порта супериум многу ми е за чекање до 2024та. Гледав нешто фабрика карпош имаат зграда али не и функционира страната, има некој информација за нив цена и дали де продадени? На пазар 3 и реклама 5 гледам нон стоп али многу слабо има, само едни исти згради се вртат, подрбно оние кај фон и шампионче сите ги продаваат..