1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Курва

Дискусија во 'Секс' започната од Unfaithful18, 24 март 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Да ми ми маж би се развела од тебе и плус би те тужела за навреда !!!! :devil:
    Нормална девојка што знае што сака од животот,што си има поставено свои принципи и што се придржува до нив верувај не може да биде курва . Прво затоа што знае што сака и затоа што доволно се почитува себе си и си ја цени својата убавина и тело и не го почестува секој еден со неа ,не легнува со кој ќе стигне!!! :!: Во ред е да бидеш лавица во кревет ама само за дечко ти ,за мажот ти не и за цел град и цело село !!!!
    Пупи не мешај љубов со авантура .... авантурата е само сексуална привлечност и тоа за краток временски период ,тоа е пролазно.
    Инаку мешате баби и жаби зборуваме за курви односно според кои критериуми се цени дали една девојка е курва или не ,не зборуваме за неверство.

2. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Пупи има мудрост во твоите зборови, стварно немам што да додадам и ваков ме остави :o :D

За болдот :bow:

3. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    :P хахах епа и сам знаеш дека е така

Фоленејнџел морав да избегам малце од тема заради тоа што господинот го рече и ја навреди женската популација :^)

4. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Знам, ама не очекував и ти да знаеш, стварно сте напредни генерации, тоа што порано се учело со години денес инстант го добивате, не е фер :D

За да не не бришат да си кажам по темата, немам ништо против промискуитет ама да се каже на време и отворено а не некој заљубен до уши мисли и е единствен а таа со уште петорица се проведува, истото важи и обратно :D.

Ама многу не кажуваат и после кога другиот ќе дознае настанува земјотрес од едната страна и обавезно каење од другата страна (ама секогаш отпосле) :D

5. duduk

duduk Активен член

Се зачлени на:
    8 мај 2012
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    9
    Курва е машка карактеристика :)
    Не, сега сериозно има и машки и женски курви ;) и денес ги има повеќе од било кога.

На Ilinaaa и starfish им се допаѓа ова.
  6. Sponzor

Sponzor Активен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    10
    А знаеш ли дека жените како што стареат се повеке се сексуално активни и имаат поголеми,посилни потреби? Познавам безброј мајки, со керки средношколки или на факс кои растур се прават, т.е. и повеке од керките. И тоа одат и со помлади деца што би можеле да им бидат дечковци и на керките нивни.

На loverce22 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    Курва е личност која сексот не го води од чуства туку гледа профит,било бесплатна пијачка,облека и слично.
    А,за она што вели Sponzor
    можеби тоа е до нивните партнери или сопружници,ако западнале во некој длабок сон,кутрите жени
    спас бараат.........мала шега меѓутоа ме насмеа :D неговово мислење....Поздрав

На sakamdasumsreknabar1 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. sakamdasumsreknabar1

sakamdasumsreknabar1 Активен член

Се зачлени на:
    28 мај 2012
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    5
    Курва е онаа која за малку пари или .... женството го издава на некој никаков...тоа е за плачење и срам

9. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837

Е рачунај како што идат генерациите се се понапредни и понапредни. Веќе го образложив својот став на оваа тема, нема што веќе да се дискутира :)

На XMaN му/ѝ се допаѓа ова.
  10. caircanec

caircanec Активен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2013
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    1
    Spored mene kurva e ona so e pokvarena vo dusa, so ke legne so kogo moze, i ke gi povredi site a posle ke izbega kako da ne se sluci nesto.
    zenata ako e rodena kurva tzabe tie cel zivot ke bide takva,,no zenata za da ne bide kurva treba da ja cuvas i da mu gi ispolnis site zelbi i uslovi i da ja pocituvas kako da e princesa....

11. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    235
    Курва - спие со кого најде. Ке излезе со типот ма вечера, и оди кај него, и прави свашта. Другиот ден - со друг. Третиот - трет. Распуштена, без осет. Курва може да се нарече и таа што нонстоп се обидува да заведе некој зафатен. Прави збрки, само за да спие со него, а не мисли на последиците, дека расипува ако не друго, нечиј ден. Курва е она која спие со најдобриод другар на татко и.

Едноставно - курва е жена што се е*е со се живо и диво, без норми. Исто и за мажите важи.

Тоа со наплатата е друга прича. Тоа си е веке занает, начин на живеење и суштина.

На i...ja, hermosa, karenin и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Buterflygirll

Buterflygirll Нов член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    77
    Respect Lilit.

13. Sardinija21

Sardinija21 Нов член

Се зачлени на:
    10 април 2013
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    98
    Во различни периоди на човековото битисување различни биле критериумите за тоа која жена може да се нарече курва. Во нашето не толку далечно минато за курви се сметале жени кои имале сексуален однос пред брак. Но во денешно време терминот корва се користи пред се за девојки кои се способни, независни и уживаат во сексот со кого тие сакаат без оглед што на тоа ќе каже околината. Но исто така терминот курва, се користи кога сакаме некого да навредиме. Според мене курва е само онаа која вагината ја користи за да заработи се останато кое вклучува задоволство нема врска со зборот курва. Небитно е дали некоја девојка била со 10 или 100 мажи битно е тоа да го прави искрено и за сопствено здоволство. Мене повеќе ме загрижуваат оние кои се курви во душа отколку оние што се промискуитетни.

На tinan му/ѝ се допаѓа ова.
  14. tinan

tinan Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    1.275
    Мислиш на оние што бараа (и добија) на Прометеј гаќи да му исковаат ;)

15. i...ja

i...ja Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    181
    Се, се што може да се сретне на форум, и ова го прочитав :rofl:

Девојче, опраи се дури е време
    ако воопшто ти останало
    ... најдобронамерно.

На Jagoda123 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. i...ja

i...ja Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    181
    А за разглабање политики си постојат други категории. Не дека таму ве бива да разврзете дискусија...
    Само празнење политички фрустрации, но ајде.

17. tinan

tinan Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    1.275
    ^^^^

Политика????

WTF

Гаќи од бронза е политика? Незнам дали има тема невкус. На веќе направена скулптура да се покрива па***кот не сум чул.....

Еден папа во Рим наредил на сите да им ги искршат.

Како танга не му ставија....

18. i...ja

i...ja Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    181
    Ако не ти се свиѓаат гаќите од бронза можеш да менуваш пелени во шведска амбасада. Ама тоа на соодветната тема да отидеше, овде нема што да ти посочувам понатаму. СК 2014, капираш или слабо?

19. Sardinija21

Sardinija21 Нов член

Се зачлени на:
    10 април 2013
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    98
    Прво да се оградам што се однесува до политиката мојот пост воопшто немаше рскасо политика. А фторо да и одгоорам на Л...Ја дека нема што јас да сеопраам јас не сум така особа јас сум патријалхално воспитана и не сум од оние кои често менуваат партнери т.е не спагам јас во таа категорија н живеам о ој град и знам колку лесно се лепат етикети и се прогласуваат девоји за курви само затоа што се поспособни од нив. Имам соседка која е многу згодна и се вработи на одлично место и сите од завист ја оговараа „ма пушти ја неа се знае со што дошла на тоа место“ а нема врска дека девојката е курва, лично ја знам. И не само за неа туку и за многу други се лепат такви етикети само затоа што се способни т.е затоа што тие што лепат етикети се неспособни и немаат свој жиот па се занимаваат со тугиот.

20. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Поим за курва?!

Цел куп политичари, исто и сите оние кои се денес со едни утре со други, денес со Бране утре со Грујо! Денес со Тошо утре со Цацко! Курвата секаде се меша и никогаш не си го знае своето место. Даах!
    Курвата си е дериште кое сака да си ги исполнува своите погрешни каприци кои и се всадени од нејзините дома. Курвата сака секој да ја сака, секого да го проба и всушност почесто е дете и кое растело во нехармонично семејство. Кадешто нормално и било да гледа како мајка и/му е тепана од татко и/му поради тоа што тој(таткото) е нереализиран мачо мен кој е со празни џебови, а далеку полошо и со празен ум.

На Miss.M5, Aniston и Veki4kaa им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.