Здрaвo, ми требa пoмoш. Дaли некoј(a) ќе сaкa дa ми кaже стрaницa зa oнлaјн изучувaње или книгa зa гермaнски јaзик? Некoј дa ми пoмaгa oднoснo дa ми oбјaсни aкo зaглaвaм? Вo грaмaтичкиoт дел. .. и дoвoлнo е книгa дa ми предлoжите и oнлaaјн сѕрaнa сaмo зa А1 нивo е дoвoлнo сегa зa сегa Некoј нештo нa курс aкo е бил дa ми нaведе ,,лекции,, Фaлaa
Знае ли некој добар центар за странски јазици поточно за италијански?навистина ми е смачено.до сега губев време во две школи демек биле добри итн.испадна ужас!кај пари фрлив кај ништо не научив,тотално се разочарав,а имав желба за учење
Добро бе ај да не речам мочана,дали во оваа пуста Битола има негде шпански кај шо можам да учам? *иако го учам на дуолинго страната,ама сепак сакам на курс...
Не не дефинитивно не мондолинк!Ужас поминав, јас и уште една што идевме,плус работната нерешени 5 вежби,од учебникот 4 лекции не земани а проф.ни дава не најавен тест и ни вика ЧАСОВИТЕ ЗАВРШИЈА!Пред тоа 10 пати ги откажуваше часовите!4.000 фрлив за НИШТО
дали имас некоја информација најдено или сеуште бараш? бидејки и јас сум заинтересирана за италијански јазик
dali nekoj ima informacija za Logos Plus vo centar? (osobeno bi me interesiralo zа kursot po italijanski jazik) blagodaram.
Дали некој имал искуство со Нермина Кочан - професор по англисики јазик?. Ја има често на Групер, па сакав да одам на индивудуални часови по англиски јазик, но ме интересира дали некој има слушнато за нејзе
Јас сум разочарана од Гете.. За тие 12000 треба како вода на дланка да те гледаат, а не да те стават во група со уште 15-17 лица како да плаќаш 1/10 од тоа..