Дечки предложете училиште за странски јазици за возрасни. Од Центар па до Ѓорче. Или во порака пишете ми.
Здраво да ве прашам нешто. Сакав да се запишам за курс по германски јазик во пикадилис меѓутоа другарка ме информираше дека таа диплома не би важела за работа во Германија и ме замисли околу тоа, па сакав да ве прашам дали е тоа точно дека не ги признаваат дипломите од курсевите таму и доколку е тоа така од кое место или курс би ги признавале? Фала ви.
Дипломите од курсеви од Мк не се признати во Германија, ама можеш во било кое да одиш да го научиш јазикот до посакуван левел и после ќе одиш во Гете Институтот полагаш и ти даваат сертификат што е признат во Германија.
Знае ли некој некое училиште каде што наставникот цело време збори на германски? 90% по школите на македонски ја држат наставата - ги мрзи да се преведуваат самите себе.
Да предложи некој добар курс за германски јазик-за возрасни(да ги бие добар глас) центар аеродром Карпош 1,2 кисела вода ? Merci
Dali znae nekoj kade mozam da se zapisam na kurs po francuski I angliski jazik skopje vo blizina na centar kisela voda ?
Дали може некој да ми предложи интензивен курс по шпански јазик? По можност предавањата да бидат онлајн.
Добар професор по Англиски јазик за возрасен комуникација/деловен, индивидуални online часови? Дали имате да ми посочите некого?
Zdravo, nekoj da ne znae kade ima kursevi za turski jazik? Ama da gi bie dobar glas shto bi rekla edna chlenka od pogore