Здраво, сакам да прашам за препорака за училиште за странски јазици, конкретно за англиски јазик, од кое сте задоволни
Дали можеби некој знае дали се уште посотојат бесплатните курсевите по турски и албански, доколку некој знае да ми каже каде да се обратам.
Сакам да запишам курс по германски јазик и сакам да ми кажете каде би можела да добијам признат сертификат за во Германија, а исто сакам да е во Охрид или онлајн ако е возможно?
Zdravo, da mı predlozhıte kurs za turskı jazık ama kvalıteten so vazhechka dıploma vo Turcıja. Fala vı odnapred
За прекрасен Образовен центар за јазици, математика, итн., ви го препорачувам ПИСИ во Охрид (го има и во Штип, не знам како е таму ситуацијата). До 5-то одделение по англиски секогаш имав 4-ки и 3-ки и од 6-то почнав во ПИСИ. Од 6-то до 9-то оддев во ПИСИ, сега сум 3-та средно, можам да кажам дека сиот англиски го научив оттаму, од граматика, до вокабулар..Секоја ѝ чест на проф. Марија поради којашто го засакав англискиот и го научив, барем за ниво B.
Јас лично бев презадоволна од Academia26. Максимална посветеност од страна на професорката и желба да ти пренесе знаење. Цело време се збори на германски и мислам дека е вистински избор за почетници. Твој избор е дали наставата ќе ја следиш со физ. присуство или онлајн.
Признат сертфикат можеш да добиеш од Goethe институтот меѓутоа тој се наоѓа во Скопје. Пиши на google и ќе најдеш.
Знам дека месечна рата во Август минатата година беше 1990 ден, а се учи 3 месеци. Имаат профил на инстаграм и фб пиши им за посигурно.