Здраво, ми треба предлог за курс за возрасни по англиски јазик. Без разлика дали ќе биде ценатр некој или приватно. Потребна ми е висока и квалитетна подготовка. Станува збор за во Скопје. Дали имате предлог?
Здраво, да ти одговорам на прашањето, дали купи курс од Ребека? Моментално има попуст на академијата, доколку сакаш, слободно пиши ми да те поврзам . Нема да згрешиш, вреди секој денар даден во академијата.
Здравоо, работам во академија за странски јазици, академијата е онлајн, сакав да ве известам дека моментално имаме понуда за А1 и А2 германски. Цената за целиот А2 САМО е 99€ А1 и А2 во комбинација се 159€ Можеби сака некој од оваа група или познавате некој кој што би сакал поради тоа што цената е навистина една и единствена. Доколку сте заинтересирани контактирајте ме.
Јас ги купив Schritte и Ziel(од А1.1 до Б2.2) за германски и сакам да стигнам до флуентно ниво на разговор. Дали е можно да се водиме по овие материјали за граматика? За сега, мене не ми е толку битна граматиката колку sprechen, rechtschreiben i Vokabeln(планирам многу покасно за 3,4 год да полагам Гете ваљда? ама зошто да не почнам со време). Дали нудиш часови за Б2(од окт до мај негде)? Имам некое минимално знаење.
Има некој искуство со образовен центар ВИЗИЈА? Би сакала да завршам некој компјутерски курс или пак за странски јазик. Би го препорачале ли и дали вреди според нивните цени?
Здраво, сакам да упишам курс по француски и шпански јазик. Ако може да ми предложите добра школа/ академија од искуство нешто, фала .
Дали некој скоро посетувал курс по шпански во Academia26? Ме интересира баш како сте задоволни зошто гледам дека ги фалат и по инста се доста активни.
Здраво, сакам да запишам курс по италијански јазик но да е онлајн. Ве молам за препорака на школа или професор што приватно држи часеви. Ви благодарам