јас држам приватни часови по француски за основци и средношколци, па ако си заинтересирана пиши ми во лп. поздрав
Пред да почне учебната година сакам да одам на часови по англиски јазик ама не знам во кое училиште да се запишам. Препорачајте ми некое училиште и кажете ми по колку се плаќа.
Што мислите на курс по шпански или италијански да одам ? Кој јазик според вас повеќе би ми помогнал??
Дали може да ми препорачате некоја добра школа за изучување на шпански/италијански јазик, во Аеродром или Центар?
Планирам сега од Септември да се запишам на Италијански јазик. Има ли некој што го учи? Тешко ли е? Плс Кажете мии . Фала.
Turski jazik moze da se uci vo tursiot kulturen centar YUNUS EMRE , jas studiram na katedrata na turski jazik pa imam informacii, a isto taka i jas ponekogas si drzam privatni casovi na koegi, zatoa sto epten si go sakam jazikot
Јас во 3та и 4та средно го учев. Не е тежок искрено ако сакаш да го учиш, само нормално треба труд.Мене баш ми одеше
Се запишав јас на Албански јазик годинава, од причина што има многу во државава Албанци, па ќе ми треба јазикот ако сакам нешто да работам овде или надвор. Некој искуство со овој јазик ? Сум одела на Англиски од градинка до сега, уште одам, ќе продолжам годинава. Исто и на Германски. Во основно многу го сакав Германскиот јазик, многу беше интересен, но во средно, дали поради професорката што ништо не ни објаснува, ептен го замразив. Знаењето ми е од основно само, во средно како за џабе да сум одела. А Шпанскиот јазик, половина го научив од компјутер. Симнав некои видеа и песни некои, па така го знам некако.
Ќе се запишам на англиски јазик годинава но незнам каде.Каде би ми препорачале,каде е добро каде се посветува доволно внимание и на комуникацијата ?? и која цена,по можност поефтино.. Се мислев за херц да прашам,што мислите како сте задоволни од нив?
Во центарот на Велес имате можност за изучување на еден или повеќе странски јазици по ваш избор. Повеќе информации по лична порака.
Сакам да се запишам на Германски, тешко е или ... ?!?!? Сакам барем нешто да научам за да можам догодина да одам преку факултетот за Германија .