јас учам во Challinge во населба Ченто веќе осма година, професорите се одлични, нема никаква причина да ги критикувам врвни се навистина. Квалитетот е предобар, нема да поминеш ненаучен, но секако се зависи од тебе и од професорот. Најммногу од тебе
месечно 1000 денари за деца од училишна возраст (од прв до осми степен). За восрасни можеби е поинаква цената.
Гледам има заинтересираност за јазици, па сакав да ве информирам дека во близина на студентскиот дом Гоце Делчев, во Т.Ц. Олимпико на прв кат има училиште STARZ, нудат курсеви по англиски, германски и шпански јазик за деца и возрасни. Уписите сеуште им се во тек, така што доколку некој е заинтересиран може да ги контактира, наставничкиот кадар е супер. Можете да им пишете на facebook страната,добивате веднаш одговор. https://www.facebook.com/starzskopje
Дали некој знае да ми каже дали некаде во Скопје има курсеви по руски јазик, и доколку има, дали можеби знаете и за која цена се движат?
Sakam da se spremam za polaganje ili TOEFL ili IELTS vo nekoe skolo no na Grouper gledam online kurs na Cambridge institut za 59evra, dali nekoj koristel online podgotovki?ISKUSTVA?
Здраво,држам индивидуални часови по италијански јазик ако некој е заинтересиран може да ме исконтактира во порака поздрав
Опааа си им намислил ти да ги спакуваш сите словенски јазици а? Бугарин со Путин на слика, што се интересира за словенечки.... ( Скроз неповрзано ама срце не ми даде да не го прокоментирам тоа што го помислив )
Срцињата батали на страна и онака ми се слаба страна.Туку си најдов јас еден добар онлајн курс македонско словенски на Memrise страната.
Зависи на кој словенски јазик мислиш? И македонскиот е словенски јазик. Веројатно мислеше на словенечки јазик, тој што го зборуваат на пр. во Марибор и Љубљана.
Кажете ми сакам да почнам да го учам англискиот ама ми треба курс ѕа возрасни и сакам све од почетокот да си почнам убаво, кај има добар по можност ченти,маџари,автокоманда.. И како се движат цените?
Ќе може да ми препорачате некој центар за странски јазици од кој сте задоволни?Иначе има страна за учење странски јазик еве www.busuu.com
Пристојно училиште за шпански или португалски јазик во Аеродром? Гледам на златна книга и нема многу во таа населба, а и веб-сајтовите им се ужас... Како се движат цените, дали има интензивни курсеви? Фала!