Курс за програмирање

Дискусија во 'Образование' започната од macencef, 8 септември 2018.

1. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.167
    Дали некоја феминка од битола има одено на курс за програмирање од каде била задоволна? Може и лп да ми пише

2. Dalmatinka93

Dalmatinka93 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2016
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    160
    Здраво,

Не можев да најдам соодветна тема, па се одлучив тука да пишам. Ако погрешив, слободно избришете.
    Има ли никој што учи/завршил курс или академија за веб дизајн во Скопје во Семос, или било каде во Скопје?

3. Mia_Mia

Mia_Mia Нов член

Се зачлени на:
    14 јули 2020
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Zdravo, sakam da zapisham akademija za web dizajn vo Skopje. Gledam dve opcii akademija seavus i skillsacademy.mk. Skills se novi ama dobro im e strukturirana programata mi se dopagja, shto bi me posovetuvale?

4. Bubish26

Bubish26 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 март 2019
    Пораки:
    4.504
    Допаѓања:
    23.729
    Во Seavus има маж ми и јатрва ми завршено програмирање, јас гледав оваа година да запишам Веб Дизајн, и двајцата се презадоволни од Seavus али ете за Веб Дизајн сепак јас се одлучив да одам во Brainster. Они имаат отворено академија во Виена, за мене е тоа плус затоа што сум порасната и имам завршено факултет во Виена, а наредна есен планираме да си одиме за на таму. Интервју за упис ми закажаа утре, слободно разгледај ја и таа опција.

5. DonaLita

DonaLita Истакнат член

Се зачлени на:
    14 септември 2020
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Здраво на сите. Би сакала да слушнам ваше мислење,искуство за веб дизајнер и дали е исплатлива оваа работа и во која компанија е најдобро да се земе курс/академија за оваа струка? Сум слушнала за SEAVUS и SEMOS ако завриш некој курс на овие компании нека пише искуство. фала ви

6. Domakica

Domakica Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    553
    Допаѓања:
    406
    Исти прашања и од мене, но нема одговори.

7. Ivanna23.

Ivanna23. Истакнат член

Се зачлени на:
    25 септември 2019
    Пораки:
    518
    Допаѓања:
    1.020
    Немам одено на курс ама знам дека од Семос и Сеавус се задоволни, бидејќи за нив прашавте ви одговарам :)
    Имајте на ум дека курс за програмирање бара многу работа, нема само со курсот да научите и да бидете способни да се вработите, ако на некој му е потребен совет за да започне да учи програмирање може да ме контактира, ќе се потрудам да му помогнам:):)

На lady0813 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Ivanna23.

Ivanna23. Истакнат член

Се зачлени на:
    25 септември 2019
    Пораки:
    518
    Допаѓања:
    1.020
    Може некој што посетувал курс да ме контактира лп? :)

9. Eat Drink Smile

Eat Drink Smile Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2016
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    8
    Здраво, дали некој има искуство со Code Academy, сакам таму да се запишам на предавањата. Почетник сум и немам никакво, или можеби многу мало, минимално познавање и, искуство во таа област. Нивните ветувања се големи, дека со неколку месечен курс ќе станеш баран програмер. А да не спомнувам дека сумата за курсот е околу 2000€ за 7 месеци. Ве молам некој да сподели искуство.

10. Mommyysk

Mommyysk Активен член

Се зачлени на:
    23 декември 2021
    Пораки:
    165
    Допаѓања:
    169
    Screenshot_20220407_152124_com.facebook.katana.jpg
    Дали имате искуство со ова, дали вреди да се посети курсот?

11. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.160
    Допаѓања:
    49.317
  12. Boka98

Boka98 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 ноември 2021
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    112
    Nekako mi se rizik ovie akademii mn pari treba da se uplatat a posle ako se ostane bez rab e uste potesko a eden list hartija ne menuva nisto sepak treba da se nauci...nekoi vikaat deka udemi se dobri da vidis dali te interesira iki ne no toa e tamy povrsinski se dodeka ne sednes so mentor da podrabotis i malku da gi pipnes rabotite po detalno

13. dejanchili

dejanchili Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2018
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    16
    Јас купив курс од Udemy.com за CCNA курс и одржување на мрежи. Добар е предавачот а особено акцентот е одличен англиски бидејќи е Британец а не некој Индиец. И добро и детално објаснува. Добри се Udemy. Би ги препорачал на секого.

14. Zivyle

Zivyle Истакнат член

Се зачлени на:
    16 декември 2013
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    530
    Здраво, ме интересира дали има во Мк академија или курс за ios?