1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Курс за програмирање

Дискусија во 'Образование' започната од macencef, 8 септември 2018.

1. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.171
    Дали некоја феминка од битола има одено на курс за програмирање од каде била задоволна? Може и лп да ми пише

2. Dalmatinka93

Dalmatinka93 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2016
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    160
    Здраво,

Не можев да најдам соодветна тема, па се одлучив тука да пишам. Ако погрешив, слободно избришете.
    Има ли никој што учи/завршил курс или академија за веб дизајн во Скопје во Семос, или било каде во Скопје?

3. Mia_Mia

Mia_Mia Нов член

Се зачлени на:
    14 јули 2020
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Zdravo, sakam da zapisham akademija za web dizajn vo Skopje. Gledam dve opcii akademija seavus i skillsacademy.mk. Skills se novi ama dobro im e strukturirana programata mi se dopagja, shto bi me posovetuvale?

4. Bubish26

Bubish26 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 март 2019
    Пораки:
    5.133
    Допаѓања:
    25.988
    Во Seavus има маж ми и јатрва ми завршено програмирање, јас гледав оваа година да запишам Веб Дизајн, и двајцата се презадоволни од Seavus али ете за Веб Дизајн сепак јас се одлучив да одам во Brainster. Они имаат отворено академија во Виена, за мене е тоа плус затоа што сум порасната и имам завршено факултет во Виена, а наредна есен планираме да си одиме за на таму. Интервју за упис ми закажаа утре, слободно разгледај ја и таа опција.

5. DonaLita

DonaLita Истакнат член

Се зачлени на:
    14 септември 2020
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    7
    Здраво на сите. Би сакала да слушнам ваше мислење,искуство за веб дизајнер и дали е исплатлива оваа работа и во која компанија е најдобро да се земе курс/академија за оваа струка? Сум слушнала за SEAVUS и SEMOS ако завриш некој курс на овие компании нека пише искуство. фала ви

6. Domakica

Domakica Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    406
    Исти прашања и од мене, но нема одговори.

7. Ivanna23.

Ivanna23. Истакнат член

Се зачлени на:
    25 септември 2019
    Пораки:
    518
    Допаѓања:
    1.020
    Немам одено на курс ама знам дека од Семос и Сеавус се задоволни, бидејќи за нив прашавте ви одговарам :)
    Имајте на ум дека курс за програмирање бара многу работа, нема само со курсот да научите и да бидете способни да се вработите, ако на некој му е потребен совет за да започне да учи програмирање може да ме контактира, ќе се потрудам да му помогнам:):)

На lady0813 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Ivanna23.

Ivanna23. Истакнат член

Се зачлени на:
    25 септември 2019
    Пораки:
    518
    Допаѓања:
    1.020
    Може некој што посетувал курс да ме контактира лп? :)

9. Eat Drink Smile

Eat Drink Smile Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2016
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    8
    Здраво, дали некој има искуство со Code Academy, сакам таму да се запишам на предавањата. Почетник сум и немам никакво, или можеби многу мало, минимално познавање и, искуство во таа област. Нивните ветувања се големи, дека со неколку месечен курс ќе станеш баран програмер. А да не спомнувам дека сумата за курсот е околу 2000€ за 7 месеци. Ве молам некој да сподели искуство.

10. Mommyysk

Mommyysk Активен член

Се зачлени на:
    23 декември 2021
    Пораки:
    165
    Допаѓања:
    169
    Screenshot_20220407_152124_com.facebook.katana.jpg
    Дали имате искуство со ова, дали вреди да се посети курсот?

11. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.392
  12. Boka98

Boka98 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 ноември 2021
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    113
    Nekako mi se rizik ovie akademii mn pari treba da se uplatat a posle ako se ostane bez rab e uste potesko a eden list hartija ne menuva nisto sepak treba da se nauci...nekoi vikaat deka udemi se dobri da vidis dali te interesira iki ne no toa e tamy povrsinski se dodeka ne sednes so mentor da podrabotis i malku da gi pipnes rabotite po detalno

13. dejanchili

dejanchili Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2018
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    16
    Јас купив курс од Udemy.com за CCNA курс и одржување на мрежи. Добар е предавачот а особено акцентот е одличен англиски бидејќи е Британец а не некој Индиец. И добро и детално објаснува. Добри се Udemy. Би ги препорачал на секого.

14. Zivyle

Zivyle Истакнат член

Се зачлени на:
    16 декември 2013
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    530
    Здраво, ме интересира дали има во Мк академија или курс за ios?