Пиши и на инстаграм на Дина Латиф dl.art пред некое време имаше објавено дека држи курсеви, за цена не знам
НИКАКО кај нејзе. Ја знам лично, пред скоро заврши и она курс и шминка со шминки од али експресс, а е прескапа и знае само два начина на шминкање. Јас завршив во Ева и не сум задоволна, ама можеби до мене е..
Навистина со шминки од Али експрес шминка ?? Ја прашав рече се ми е оригинал, по тоа и ја оправдувам цената
Не сакам јавно да зборувам за некој, но се нервирам кога има вакви работи. Јас бев кај нејзе на шминкање. На телефон ми кажа една сума, а на лице место повисока.. А за шминките гарант, затоа што ми кажа нејзина познаничка, а и јас намерно обрнав внимание кога бев кај нејзе и потоа проверив на Али Експресс и стварно имаше дел исти шминки.
Професионални , пријатни луѓе и едукаторки и работат со врвни брендови. Само најдобрите зборови ги имам за нив ! Секој курс вреди !
Веднаш спроти за вработување има автобуска, симни се на таа и тргни на напред , првата зграда што ќе дојде пред тебе , таму се. Сепак ќе треба да се јавиш за да ти отворат на врата така да ќе се снајдеш лесно, имаат некогаш и постер на самата зграда од Арт
@Sarahhhhm зошто не си задоволна од ЕВА, јас сакам сега да одам на курс за шминка и баш гледав за кај неа. Ако имате препорака за некаде ќе ви бидам благодарна.
Девојки нова сум на форумот и сега ја видов темата која ептен ме интересира! Јас за некоја недела почнувам курс за шминкање во Кариера Плус па очекувајте впечатоци...Инаку веќе подолго време се спремам да почнам,искрено за мене повеќе ми е да научам ама се нешто не можев,обврски исл. така да имав доста време да размислам и да се распрашам и мислам дека најдобро е кога ке ти се поклопат мислењата од повеќе луѓе кои биле на едно место на курс и искрено тоа беше за Кариера Плус, се најдобро слушнав за школото,дека се е топ
Јас бев во Ева, не сум задоволна бидејќи тоа што го предаваа јас веќе го знаев, барав претходно да ме стават во мастер клас, немале. Џабе фрлени пари, а менторката напушти од таму и ја отвори Арт школата, исто има и салон за убавина