http://www.blanco-germany.com/en_ca/en_ca/sinks_en_ca/sink_accessories_en_ca/overview.html gi ima vo junior kumanovo, bricolage..okolu 200-300evra granitni
да и јас ги гледав,само си викам мора да ги има некаде и во скопје,да не мора до куманово да идам ,значи во бриколаж ги има...фала
И јас ти ги препорачувам Blanco. Во Скопје ги имаш во: PUNKT мебел, Бриколаж, Хубо, Агротехна, Електроелемент, Pro Design. Секаде е иста цената. Јас го купив од Агротехна (ми дадоа 5% попуст за во готово). А, можеш да се јавиш во Јуниор-Куманово, ќе ти дадат број од еден дечко што се може убаво да ти објасни за мијалниците и чешмите од Blanco, а може и он директно до дома да ти ги донесе, цената му е иста како во продавниците во Скопје.
Ставал ли стакло наместо плочки над работната маса? Како се движат цените? Колку е тоа практично? Ако има некој искуство, ве молам да сподели.
Реновираме низ дома, и порачавме нова кујна. Е сега, во претходната кујна чешмата ни беше на ѕид, во новава е планирана на работната плотна, затоа што сега така ги ставале. Сега сум во двоумење дали да биде на ѕид или на плотната затоа што имам слушнато лоши коментари за чешмата на плотна. Што мислите и какво е вашето искуство?
Зошто велат дека е така лошо? Јас прв пат слушам. Баш напротив цефките се одоздола, не во ѕид и полесно е за менување .
И јас бев за нешто помодерно, ама имав слушнато дека не било практично, чешмите побрзо се расипувале итн. Сепак благодарам, ќе размислам
Уф како нема врска ова со чешмите. 6200 денари точно ја купив првата и се расипа за 20 дена. Од тогаш користам од пазар наједноставна - од 800 денари. Мака нема.
Za kupuvanjeto mm bese zadolzen za toa jas ne se razbiram,ni edna cesma ni vo kujna ni vo wc ni se nema rasipano. Ne bea vratoglavi ceni . Svekrva mi pa od pazar gi menuva na sekoj 5-6 meseci. Majka mi ima od top-shop ja koristi nad 4god,mene tie pa ne mi se ubavi. Sepak kako ke ti se pogodi.
И мојата чешма е на водникот,чешмата ја купив 6000 денари од Електометал,за сега е добро.Мајка ми исто има на водник,веќе 7 година и сеуште ја служи чешмата и нема никаков проблем.