Работна плотна на Egger или Kronospan? Кои се поквалитетни? Не доаѓа во предвид гранити, мермери и такви работи во овој случај.. @AngelOfArh може знае ако сеуште се логира? Или некој друг?
Мое лаичко мислење е дека Егер се далеку поквалитетни од Кроноспан. Ова ми го збореа сите со кои што контактирав кога ја праваевме кујната.
За детал од кујна се работи, ама мн ми е битно. Дали знаете каде можам да најдам мн слични на овие рачки од икеаа? Бев во Бриколаж и во Меркур, немаат ништо слично.
Фала женски. Така и мислев ама сакав да прашам за сигурно Новомак, мегатехна, солопром, карат-м Овие првиве имаат убава онлајн продавница, можеш да разгледаш..и солопром и мегатехна Во Новомак гледав ептен слична на таа од сликата, 235 ден беше
Знае некој каде може да најдам онакви фолии што обично ги лепат врз кујна? Имам плакар кој што е друга боја а сакам да биде бел, па мислев да ставам таква фолија ама врска немам кај се продаваат тие ствари.
Може си завршила работа веќе, ама има на круг во Д.маало по дуќанчињата. Баш за тоа се специјализирани
Кпга повторно би правела кујна би ги исправила грешките. Прва, кујна без рачки, никогаш. Многу ми е убава, ептен си ја сакам, ама понепрактично ми е. Второ, гранитно крем лавабо ни на сон. Сега се мислам да го сменам. Се боја останува на 2-3 дена со доместос со варикина, морам да го избелам.
Твојата е медијапан? Сјаен или мат? Навистина медијапан се најубави. Нашата е иверица, не е лоша ама медијапан си е медијапан. Многу поубаво и пораскошно изгледа. А ваљда е и поквалитетен материјал. Епа мора нешто да не чини. Сакаш изглед топ,тогаш нешто нема да се погоди како во случајот практичноста.Непостои совршенство. Иверкава,вода да протече од лавабото да капне,при миење садови се упропастува,со текот на годините. Нашава е правена пред повеќе од 10 година ама ок е за парите.
Јас на толку мислење си викам алелуја што одбрав бел медијапан. Сјаен. Нит прсти се познаваат нит ништо. Може да е ептен прљаво а воопшто да не се познава, освен ако не загледаш убаво. Претходно имам уплав од црна боја. Ужас за чистење. И таман сум исчистила пак како со прашина да е изгледа. Според мене бел медијапан е закон .
Медијапан мат бела. Следно би правела друг концепт на кујна, покласична, помалце модерна ама пак бела.