Здраво , дали знаете каде може да се најде поголем избор на кујнски работни плотни , а да не е Солопром ?
Темните нијанси на мебел се секогаш потешки за одржување, иако сите се водиме од мислењето дека на белото се се познава. Напротив, на темна површина секоја прашинка и отисок се познава, особено ако е висок сјај.
На се се познава прашина и гадно ако не се пребришува искрено да ви кажам. Јас имам бела фарбан медијапан, во недела еднаш мора да ја бришам што од јадење прснало, што сум фатила со мрсни раце...на темно мат се се познава, прашина најмногу, на сјаен се познаваат отпечатоци, како и да решиш ќе мора да се поминува ако се користи секојдневно. Така да нека ви е по ќеф па уште нешто за чистење нема да е проблем. Единствено што трпи повеќе флеки и прсти е фурнир дрво, светла, темна нема мака.
Јас ја имам темно лилава висок сјај на медијапан,а внука на мм црна. Се се познава,од прашинка,прсти,испрскано. Можеш да замислиш каква е,готвам по 3 пати на ден,малата само прсти ми остава ама буквално се се познава на неа,не се дибришува.
Оф оф оф,Значи ќе има чистење Знам многу избрзав со порачката но здравје, ај тоа туку "старава"(5 год) дур се испразни дур се извади маки Башка што со новава вградена плотна и релна ми требаат па и тука непланиран трошок. Здравјеее барем е лична
Жени каде купувате мијалници за кујна?Ми треба гранитно црн но не прескап .. незнам воопшто каде да барам ?
Имаш во Агротехна, Алфи техноцентар, Карат М, Ефтинија. Во Ефтинија ти се најефтини општо сите работи, се наоѓа на Качанички пат
Со што е најдобро да се чисти фарбан медијапан мат? Јас имам таков и се убивам од бришење прашина. Се залепува за него и никако не излага.