знаеш се си е до вкус мене па многу ми се убави,дали дека имам ваква сјаен медијапан рамна па рустикот ми се поубави секигаш сакаме тоа шо немаме
Девојки, ме интересира од кој материјал на кујните сте задоволни? Дома имаме пластифициран медијапан, од готвење, од пареата за многу, многу кратко време почна да се одлепува. Ве молам од Ваше искуство, каков материјал да земеме за изработка на кујна каде и да готвиш од пареата нема да се распадне.
Ви сакала да слушнам некое домаќинско стручно мислење. За кујна кој материјал е подобар,иверица или медијапан.
Може ли предлог за аспиратор од кој сте задоволни? Во кујната ке нема прозорец, ми треба аспиратор кој убаво ке влече. Цената не е битна.
на вирпул има еден добар околу 8000-9000 ден кошта ја на горење земав 5000 ден еве го шосле 3 год за фрлање е
Медијапан, поквалитетен е и лесен за одржување. Втората кујна ја направивме иверка едвај ја избришав, нема споредба.
незнам ја демек внимавав па на@бав овој на вирпул пријателка го има тајфун е и после години ја се мислев измеѓу вирпул и горење зедов горење и згрешив
Ај ако можеш стави слика или пиши го моделот на вирпул. Јас што најдов вирпул со таа цена има 400-450 вшмукувачка моќ, а самсунг 500 едниот модел а другиот 560.
Доколку сакаш поефтина варијанта, можеш надворешноста да биде изработена од медијапан, а внатре полиците од иверка. Впрочем и повеќето кујни така се прават. Ако се одлучиш за медијапан, бирај матиран. На сјајниот се познаваат многу отисоци и навистина изгледа непријатно за око. Иверката потешко се чисти. Погруба е и собира прашина. Секој ден да ја чистиш, цело време црно ќе искача од неа. А и медијапанот е поотпорен на вода и топлина. Кога перам садови правам река околу мене. Ништо не му е. Ама да беше иверка имаше шанса да се подигне и те како.
неможам да го најдам го имаше во сетек сеа гледам го нема ја овој го имам не го земај https://setec.mk/index.php?route=product/product&path=10090_10104_10111&product_id=65484
И ние бевме заљубени во рустикален стил на кујна За нешто слично на ова, во бт ни побараа 7000€ за кујна долга 4м. Инаку во глобала, каде што се распрашавме, немаат доволно машини за вакво резбање и како замена нудат вакво нешто Мене лично, воопшто не ми се допаѓа. Сега, сепак се одлучивме за модерен футуристички стил, со мат медијапан.
Еве слика од кујна изработена во еко дизајн. Не е резбарена како што сакам, само на средина на вратите 4 вдлабнати линии, исто како тоа што ни го нудат како замена.
Zdravo jas pred edna nedela poracav kujna od eko dizajn pa me interesira kako ste zadovolni vo odnos na kvalitetot i izrabotkata.Pozdrav