Каде да најдам вакви подлоги за во фиоки за кујна? Или некои други, какви користите? Овие мислам дека се перат и не лизгаат.
Ние сега го опремувавме цел стан ни дадоа и попуст голем. И презадоволни сме од изработката и рокот што ни го ветија уште кога се договаравме. Дечкиве се ставрно супер за соработка. https://www.facebook.com/urbanstyleworks Топла препорака.
Јас имам од Веро Џамбо, 100 цм а околу 300 денари, гумено е и нема дупчиња туку од едната страна како рапавко е, скапо е ама зедов да го пробам.
Здраво. Не знам дали ја отворив темата на точно место, но ме интересира дали некој има искуство со кујните на Прима Мебел? Кои се подобри/попрактични - модуларните или кујни по мерка? На попуст се до 10 март. Фала
Поубави се тие по мерка ама им се многу скапи..мислам добар мајстор поефтино ќе ти ја направи. Модуларните се добри ако ти се свиѓаат такви какви што се.. висина на елементи без можност да промениш нешто, должина без можност за промена, механизми итн..
Ок се и модуларните ако ти се поклопуваат со мерките во кујна и ако немаш некоја уау замисла. И секако многу поевтина варијанта се. Кујна по мерка под 1 000 евра нема никој да ти направи.
Добра фирма за кујна? Треба да опремиме стан, комода, плакари и некои други работи би можело да ги направи секако по мерка но се добри и секако да не се прескапи да ми предложите од искуство ако имате? Фала ви однапред.
Па тоа ми е прашањето, ако мајстор ми земи 1000 еур барем тоа да биде фабрика/фирма. Се надевам квалитетот не е ист нели. Али како и да е, фала на одговорот
Квалитетот е многу често подобар и човек столар ако ти направи од дел од ѓубрето што се продава по салони. Страшна работа е што се дозволуваме да се увезе. Кујна од форма нова за викендичката се раскрца за 2год.. а кошташе колку да отидев во мегатехна, да ми искроеа материјал по желба и да ја склопев (икеа систем) .. Другарка за дома така направи, со тоа што и се нафати мајстор од таму да и ја монтира за 2-3000 .. А за 1000евра богами нема да е мн долга таа кујна .. Си ги видела ли цените на флаерот на прима колку им се кујните? Не модуларните..
Ние правевме кујна и плакар во Лама мебел, во Момин Поток се наоѓаат. Кујната ни ја наплатија 350е од метар, тој материјал рекоа дека им е најскап и најдобар -пластифициран медијапан, во американ рустикан стил. Вака на лик е многу убава, само уште не ни е користена за да ти кажам за квалитет.
Ама ова не е црево што оди внатре во чешмата и можеш да го извлекуваш колку сакаш. Ова се монтира на чешмата, се одвртува тоа постоечкото како сито што е и се монтира ова. Ама бидејќи е кратко, не ми делува да е еластично бидејќи е како оние цревата за туш..
Да да не е како тоа горе на првата слика, но вакво нешто барам. Купив чешма ама многу е висока и кога ја пуштам цела кујна е мокра, па со вакво мислам дека ќе завршам работа додека да сменам чешма.