Дали про дизајн, новомак итн. нудат опција за половина работна плоча, или само во целосна димензија 410цм по табла?
Сите различно нудат, во принцип половини даваат сегде, даваат и 1/4 (солопром сигурно), а за другиве препрашај, новомак ми се најтерсене. Некои материјали поскапи мислам дека идат само цела плоча, не ги делат. И мегатехна мислам даваат 1/4. На продизајн и новомак мислам им пишува на страните како ги делат и има цени. И уникондор може да видиш. Грешка, сега видов за работна плоча дека прашуваш, мислев за иверки пиша. За работните не сум сигурна, такви не сум земала мали парчиња.
Кујната ми е мала, како во П, местото каде што ќе стои фурната е 1.10/20, дали одозгора да ставам плотна со 4 или 2 рингли? Во претходниот стан имав со 4 и само 2 користев ефективно, другите еднаш во месец. Баш и од овие причини ставив 45ка машина за садови, самата кујна бара поминималистички да е, ама секако имам горе место за 4 рингли па се мислам.
Големата рингла на плотните со 2 е помала од големата рингла на плотните со 4. Тоа имај го на ум ако готвиш, а посебно ако употребуваш поголеми садови. Јас истово го мислев пред неколку месеци, имав со 4, за новата се мислев 2 за да добијам на просотр и затоа што повеќе од 2 ретко сум пуштала, ама големината на ринглата ме предомисли и ставив 4.
Девојки со какво средство чистите дрвена иверица конкретно во кујна со средство за дрвени површини или?
Препорака за дизајн на кујна и изработка за Битола Барам модерен дизајн ако имате некоја идеја во слика
Жени, Ве молам кажете ми мислење за брендот ELECTROLUX за плотна, фурна и машина за перење садови? Исто така препорачајте ми и убав вграден аспиратор кој што ќе си ја врши работата. За вграден фрижидер се мислам за САМСУНГ или може нешто друго да ми препорачате кое што испаднало да сте задоволни?
Јас имам Еlektrolux фурна и плотна, задоволна сум, за машина за садови незнам, Беко имам исто задоволна, фрижидер Самсунг комбиниран доле со фиоки за замрзнување, задоволна сум и од него. Се е како ќе ти се погоди, тв LG само што го пуштивме се расипа.
Да. Професионални се ептен и висок квалитет нудат. Ти прават план по мерка и ти даваат конкретен термин кога ќе биде готова и се држат до тоа. Материјалите им се посебни, не се обичен медијапан и иверка. А и многу добра им е обработката на материјалите. Јас сум презадоволна од нив.