Со цените како се Знам дека рустик изработуват Имам 10 метра должина Со 6000 е ако завршам работа арно ке е
Тоа не знам да ти кажам конкретно. Ние ја правевме во 2018, од тогаш сигурно се има доста променето во поглед на цените.
Какви рачки сметате дека се најдобри за во кујна? Во однос на практичност, помалку дамки/неуредност, едноставност и сл.
Здраво на сите. Дали некој има искуство со оваа фирма за изработна на мебел (особено кујни)? https://www.facebook.com/dizajnstudioelement Фала ви <3
https://www.skoleks.mk/l_mk/ Ние од тука ги имаме и чешмата и мијалникот и сме задоволни. Гранитен мијалник не земав особено не црн ради скапанава вода во Скопјево полна со бигор.
Црн гранит. Три години-свети. ...сеа миев па е влажен, иначе како замиваш, така се суши и е гламја црн
Јас имам ваков само крем боја, го чистам вака... Таблета за машина за садови миење, убаво да се растопи, низ целиот мивалник, оцет, сода и да отстои некои 30 мин во врела вода и после е чисто.
Сега гледам. Јас сум презадоволна! Скоро 3 години, цел плочест мебел во станот ни е од нив. Ниту механизам има попуштено, ниту имам било каква замерка. Да треба да одбирам, пак би ги одбрала без размислување
За што те интересира конкретно? Еве пример кујната беше 2700 евра. Фарбан медијапан, со вдлабување. Големината - 5 ипол метра во должина, горни елементи до таван. Плус остров 1.2 м X 90 cm, кој е со фиоки цел. Плотната на цела кујна ни е 90 ширина, од поголемите значи, не од стандардните. Цела кујна е со механизми на меко затварање. Јас сум фасцинирана од механизмите. Во кујната сме голем дел од денот, се готви цело време. Фиоки, вратички отвараме по многу пати, а ниту еден механизам нема попуштено. Јас споредувам во комшии од зградава, ист период сме сите вселени. На некои комшии вратички од кујна скроз не им се ни отвараат, или висаат и не се затвараат.
Знам Ако можеш у лп прати ми една слика Јас имам некои 9метри кујна и имам некои бараеа па верувам дека испод 6К нема да бидам
Јас барав понуда од Еко Дизајн Струмица пред месец, два. За околу 4.5 метри должина исто со рустик материјал бараа 3.900 евра. Нас ни беа надвор од буџет па моментално бараме други. Се мислиме за ОпремаМебел дека имаме препорака за нив ама многу малку имаат слики на нивниот фејсбук профил..ахх