Дајте ми ве молам предлог за аспиратор многу што влече, досега 2 за во ѓубре се, димници цела соба ја направија, дека отворен простор е ( кујна , дневна , трпезарија околу 40м2)...
Jas imam od skoleks na Lino, aspiratorot e vrv go imam veke 4 godini iako retko gotvam na spratot kaj mene, ama koga gotvam nisto ne se oseka epten si ja vrsi rabotata.
Jas imam eden AKPO, polski brend od Setec go zemav, dosega sum zadovollna. Kujnata ja koristime od Oktomvri mesec, a gotvam skoro sekoj den. Ziveeme vo mal stan od 43m2 i ne se umirisuva, barem sega zimovo kako sto ne otvoram prozorci sekoj den zaradi zagadeniov vozduh..
Дечки правевме кујна, ама избравме боја на дрво што сега на целиот простор ни изгледа мн темна и не ми се допаѓа. Дали сте имале слично искуство? Едната варијанта која е поскапа е да се заменат вратичките со посветла боја a другата е да се стават тапети. Што мислите?
Ako sakas mozes da postiras slika,no boja na drvo ima poveke nijansi. Detaljite ke ti ja osvetlat. Mozebi ti treba vreme da se naviknes.
Мајстор за кујни што е. Се' може да се направи, на другарка од кафеава комода и' ја префарбаа бела (ова дрво). Затоа јас бела кујна и мирна глава.
Од иверка е дрвото. Мајсторот рече дека секако се менува се не е проблем, ама тоа е ако не успееме да средиме на друг начин. Фала на сите, ќе се распрашам прво кај овие што изработуваат мебел
Zdravo ima li nekoja kujna sho i e za frlanje makar i dve visaki da ima slabi sme epten so parite ne mozam da si dozvolam ni polovna da kupam
Црн гранитен мијалник не би купила заради бигорот, а бел/крем ве читав дека е тежок за одржување заради бои и слично. Дали ваква боја гранит, а можеби и некоја нијанса потемно, би било исто тешко за одржување? Цело време бев убедена дека сум за иноксен мијалник, ама или имаат помало корито, или тие со поголемо корито немаат дел за цедење, барем спрема тоа што гледав на интернет од Солопром, Новомак, Мегатехна. Сакам вака поголемко корито, од овие по 540 мм должина, а иако би имала машина за садови, убав ми е и помал дел за цедење, или пример, за привремено оставање измиено овошје/зеленчук. На интернет, од иноксниве што гледав, тие што имаат дел за цедење, се со корито до максимум 450 мм. Едно единствено видов во Солопром со околу 500 должина и огромен дел за цедење (втората слика). Ако имате некој дополнителен предлог/совет/мислење, слободно кажете