Потврдувам за фарбан мат бел медијапан. Прелесно за чистење и не се знае прсти. И мојата кујна е таква.
Што можам да употребам како подлога за полици и фиоки и каде можам да најдам? Нешто што не е како обична мрсна хартија, што ќе стои фиксно ако бришеш на пример.. Исто прашање и за трпезариска маса. Мислам постојат како силиконски, проѕирни облоги што ги сечат по мерка? Каде можам да најдам такво нешто? И дали има пандан на тоа за шкафчињата? Не знам дали би можело истото да се искористи, да не е многу дебело за во шкафче.. Трпезариската маса па и ми се припушта, па не знам дали да ставам такво силиконско, а ко ќе се припушта само подметачи за чинии или како
Na plasticarska imas silikonska podloga za masa lici na staklo, ima razli ceni spored kvalitet od 350-700den za eden metar.
Има по пазарите такви силиконски подлоги кај што се продаваат мушами, сечат по мерка, ама стакло си е стакло. За фиоките има самолеплива хартија, само трев убаво да се залепи.
Каде да најдам рачки за кујна? Ми треба бакарна боја. Исто препорака за садопер? И каков гранитен или иноксен?
Здраво друштво! Барам вакви мали плочки што се на мрежа (мозаик стил) за полесно поставување. Ми треба нешто што НЕ е гранитно или со мермерен изглед, бидејќи такви има насекаде, а мене не ми се допаѓаат. Кај и да прашав, само такви ми нудеа бидејќи се "модерни"... Ја најдов оваа идеја на интернет и ми се допаѓа, ама не знам дали има нешто слично кај нас. Ако знаете каде би можела да најдам, ќе ви бидам многу благодарна!
Кога гледав јас плочки пред околу две години, најдобар впечаток околу асортиманот и оригиналноста на истиот ми оставија Шате, Корни и Мега. Ако не си била, ѕирни ги.
Јас сум пробала со се', единствено што помага да светне како нов е само доместос, никое друго средство не ми дало барем приближен ефект.
Ако е ова за кујна...рачунај, ќе биде отров за чистење. Јас мислев мозаик за дел во купатило, ама ме предомислија... и не ми е криво.
Concept studio да видиш, имаше уште неколку студија ако ми текнат ќе ти ги пишам. Само што они не држат многу на лагер, претежно им одат по порачка месец-два и се посолени. Edit: Керапро на Илинденска спроти ЗОО, ако работи уште, имаа несекојдневни модели. И Конструкта.