1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Куќата на Анубис (House of Anubis)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Lali-Esposito, 15 јуни 2011.

1. Snow-Star

Snow-Star Популарен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2014
    Пораки:
    3.555
    Допаѓања:
    17.697
    Девојки може некој да ми каже што се случуваше во последната епизода од оваа сезона , бев на натпревар и неможев да ја гледам . :)

2. tweety-tweety

tweety-tweety Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2013
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    435
    Епа вака :!: Нина ја сонуваше Сара и мислам и рече дека се ближи часот кога треба да ги состават ‘‘чудните предмети„ и да го види подарокот кој и го дал. За игранката Амбер нема партнер. Џером и ја пребара собата на Нина но го фати заедно со другите членови на клубот “Сибуна’’. Фабијан најде нешто како мапа во кутијата од Сара што и ја даде на Нина пред да умре. Фабијан го најде часот кога треба да ги состават деловите а сето тоа го слушна Виктор. УФФ заборавив да кажам дека Фабијан и предложи на Нина да и биде партнер!

Амбер порачала фустан но доби фустан за кукла! Џером и го земал фустанот а Алфи и го врати па Амбер отиде на игранката!! Патриша доби писмо мислејки дека е од Џој бидејки беше напишано наопаку а во писмото пишуваше да се најдат 1 час порано во училницата по историја! Тие кога отидоа таму дојде Руфус со едно тегло и им рече на Нина,Амбер,Патриша,Фабијан,Џером (мислам дека тие беа) дека ако не им ги даде деловите дека ќе го скрши теглото и ќе умрат од тоа. Тие им ја даде ташната но внатре не беа деловите. Деловите беа кај Џој во шумата ама Џој ја фатија татко и и Виктор и ја однесоа во куќата т.е. во подрумот!! Нина,Амбер и другите во училницата избегаа но го скршија теглото и го заразија Руфус но тој се напил против-отров! Во подрумот отидоа но Џој не можела да го состави пехарот на Анк па тоа го направи Нина! Кога дојде Руфус во подрумот внатре го стави ЕЛИКСИРОТ и го испи и мислеше дека веќе е бесмртен.Но Фабијан го истурил еликсирот а на негово место ставил нешто друго!! Тие се израдуваа!! А Руфус го стави пехарот во печката.. Сите се вратија на игранката...За крал и кралица ги прогласија Нина и Фабијан... Некој глас на Нина и кажа некој глас да го земе пехарот и да го скрие и тоа и го стори.. :D :D
    Мислам дека добро раскажав бидејки пред 1 недела беше ова но се потрудив колку можев!! :$ :$

3. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.198
    Сигруно прават пауза заради проклетата синхронизација :envy:

На tweety-tweety му/ѝ се допаѓа ова.
  4. ivchee.ivche

ivchee.ivche Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    42
    Леле ајде бе нека ја дадат 2рата сезона |(, не ми се чека, многу ми е интересна ;). Иначе пробувам на Nicelodeon да ја пуштам, ама несака.. :( Знае некој што да направам? :^)