Куќата на Анубис (House of Anubis)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Lali-Esposito, 15 јуни 2011.

1. Snow-Star

Snow-Star Популарен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2014
    Пораки:
    3.525
    Допаѓања:
    17.582
    Девојки може некој да ми каже што се случуваше во последната епизода од оваа сезона , бев на натпревар и неможев да ја гледам . :)

2. tweety-tweety

tweety-tweety Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2013
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    435
    Епа вака :!: Нина ја сонуваше Сара и мислам и рече дека се ближи часот кога треба да ги состават ‘‘чудните предмети„ и да го види подарокот кој и го дал. За игранката Амбер нема партнер. Џером и ја пребара собата на Нина но го фати заедно со другите членови на клубот “Сибуна’’. Фабијан најде нешто како мапа во кутијата од Сара што и ја даде на Нина пред да умре. Фабијан го најде часот кога треба да ги состават деловите а сето тоа го слушна Виктор. УФФ заборавив да кажам дека Фабијан и предложи на Нина да и биде партнер!

Амбер порачала фустан но доби фустан за кукла! Џером и го земал фустанот а Алфи и го врати па Амбер отиде на игранката!! Патриша доби писмо мислејки дека е од Џој бидејки беше напишано наопаку а во писмото пишуваше да се најдат 1 час порано во училницата по историја! Тие кога отидоа таму дојде Руфус со едно тегло и им рече на Нина,Амбер,Патриша,Фабијан,Џером (мислам дека тие беа) дека ако не им ги даде деловите дека ќе го скрши теглото и ќе умрат од тоа. Тие им ја даде ташната но внатре не беа деловите. Деловите беа кај Џој во шумата ама Џој ја фатија татко и и Виктор и ја однесоа во куќата т.е. во подрумот!! Нина,Амбер и другите во училницата избегаа но го скршија теглото и го заразија Руфус но тој се напил против-отров! Во подрумот отидоа но Џој не можела да го состави пехарот на Анк па тоа го направи Нина! Кога дојде Руфус во подрумот внатре го стави ЕЛИКСИРОТ и го испи и мислеше дека веќе е бесмртен.Но Фабијан го истурил еликсирот а на негово место ставил нешто друго!! Тие се израдуваа!! А Руфус го стави пехарот во печката.. Сите се вратија на игранката...За крал и кралица ги прогласија Нина и Фабијан... Некој глас на Нина и кажа некој глас да го земе пехарот и да го скрие и тоа и го стори.. :D :D
    Мислам дека добро раскажав бидејки пред 1 недела беше ова но се потрудив колку можев!! :$ :$

3. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.192
    Сигруно прават пауза заради проклетата синхронизација :envy:

На tweety-tweety му/ѝ се допаѓа ова.
  4. ivchee.ivche

ivchee.ivche Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    42
    Леле ајде бе нека ја дадат 2рата сезона |(, не ми се чека, многу ми е интересна ;). Иначе пробувам на Nicelodeon да ја пуштам, ама несака.. :( Знае некој што да направам? :^)