Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

ЛШ - Лига на Шампиони

Дискусија во 'Спорт' започната од vendiii, 31 август 2012.

?

Сезона 2024-25

1. PSG

2 глас(а)
    10,0%
  2. Barcelona

1 глас(а)
    5,0%
  3. Arsenal

3 глас(а)
    15,0%
  4. Bayern

1 глас(а)
    5,0%
  5. Real Madrid

3 глас(а)
    15,0%
  6. Man City

4 глас(а)
    20,0%
  7. Atlético Madrid

3 глас(а)
    15,0%
  8. Dortmund

3 глас(а)
    15,0%
  1. DeepBlue

DeepBlue Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    1.097
    И уште толку да фрли џабееееее особено сеа со Бенитез :rofl: тој тренер ли е бе :?:

иначе очекувам јувентус да испадне 2 и бенфика да извлечат барем еден бод на барса ако не и 3 :)

2. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
    Месси се повреди абе аман, се надевам дека повредата не е сериозна и дека брзо ќе се врати во форма, многу ќе ми биде мака кога сега дојде толку блиску да го сруши рекордот да неможе воопшто да игра до крај на годинава... :-/ .... туку му симнувам капа на голманот на Бенфика, фати се што можеше и неможеше аххаха :D, последно се пренервирав кога Долфеу излакоми демек тој сите ќе ги дрибла а имаше играч сам спроти него... ама добро битно одиме понатака... овие од Бенфика од мака ќе си пукнат Селтик победи и си се пласираа а нив само победа ги спасуваше и ништо ќе си играат во Лига Европа...а челзи гледам се растуриле во голови давање и пак џабе!... Јунајтед изгубија да се чудиш од кого, и онака не им требеше, сигурно местеле да земат некој денар :lol: (се зезам). ...

3. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Не се зезај Марбела, почни од Турциве, кај влезат - таму местат, 1-2 испадна утакмицата, јас па греота чекам да дадат гол во прво.
    На Манчестер не им требаше никаков бод, па може лагано им ја пуштиле да се борат за 2 место. Не знам, не ја гледав утакмицата.

Пекарот Бенитез сега има една грижа мање, како Сити станавме. |(

Не ми е јасно зашто го ставиле Гдеси да игра кога е тотално небитно дали ќе победат, изгубат или нерешено. Му беше поважно рекорди да руши? Ете ти го сега, седи Дорчо. ;)

4. DeepBlue

DeepBlue Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    1.097
    епа мора да игра на секој натпревар иначе ке плаче малиот ;) е сеа ке видиме што ке сруши :)

На BlackSwan5, LilBaby и starbucks им се допаѓа ова.
  5. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
    Напишав за Манчестер дека се зезам :lol: не им требало па им ја пуштиле...
    иначе сега видов турчиштата си местеле 1-2 обобо блазе си им на умот...
    А Тито незнам што си мислеше очигледно си рече ајде сега Месси ќе влезе и гол ќе даде ем ќе победиме ем ќе е поблиску до рекордот и ко за баксуз ете што се случи... Иначе сега читам на твитер профилот на Барса не било ништо сериозно туку истегнал некој лигамент кај коленото и имал голема модринка па сега дополнително ќе испитувале....

6. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Абе по правило треба да се игра до последната фаза, без разлика дали имаш обезбедено пласман или не. Еве, на Реал ништо не му менеше победа против Ајакс а сепак ја играа утакмицата како и секоја друга, добро де пушти многу играчи од втор состав ама то је то. И со втор состав сме прејаки за овие прашокците :).
    Гледам сега, многу чудни резултати. Јас се надевав на победа на Шахтјор и да испаднат Јувентус. Ама тоа е, Челзи сам се закопа. Бенитез да ги оправи како да не, и јас имав толеранција кон него ама по се изгледа типот уште толку ќе ги докопа. И секако во Јануари Абрамович поставува друг и се така |(. Кога ќе сфати дека нападот му е никаков а не се за се виновни менаџерите.

За осмина-финале имам некое чувство дека Манчестер ќе ни се падне :).

7. alessandraaa

alessandraaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    189
    се разочарав тотално, мислев дека Јувентус ќе испадне ама ете. Како им крена на Челзи се на полошо ама од главата им е прво Дрогба си отиде, па Торес дојде и ништо не направи и на крај глупавиот Бенитез фалеше.

8. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Брукии од шампионов лански :lol: Ама баш ми е мило, не е секоја година(ден оригинално) Великден :lol:
    Баерн :inlove:

9. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.380
    Допаѓања:
    17.581
    Не дека покажаа некоја добра игра вчера Јувентус, ама имаа среќа дека Шахтјор имаа обезбедено пласман па не се замараа, инаку да беше опасно и за него, тешко дека Јувентус ќе дојдеа до победа со вчерашната игра (вчера им беше исклучок, инаку добри се, некако тимски играат, со исклучок на сељакот Вучинич). Од друга страна па, Челзи имаше само очекување дека Јувентус ќе киксне, џабе им е и да постигнат голови како поени во кошарка, кога не зависи од нив. Мислам зависеше од нив, ама прокоцкаа се, на последниот натпревар им текна да играат, многу се нестабилни.

10. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Денес е извлекувањето :!:

11. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Galatasaraj - Shalke = Shalke Иде даље
    Celtic - Juventus = Им се падна лесна екипа на педерите .... Јуве иде даље
    Arsenal - Bayern = Bayern иде даље
    Shatjor- Borussia = Borusija idat ponatamu
    Milan = Barcelona = Barsa ide ponatamu ...
    Real = Manchester = Ajdeee eden od supacive da si otide... najverovatno ke bide toa Manchester ....
    Valencia = PSG = Psg mislam deka bi otisle ponatamu ... iako ne se znae voopsto zavisi kako prviot mec ke im bide
    Porto = Malaga = Porto ide ponatamu

12. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Ох, кое задоволство ќе ми биде да ги тепаме, ќе биде ова голем тест за Реал.

Манчестер we are coming for you ]:). Ќе направи Кристијано калма на Олд Трафорд :D . И без Вебови, мебови, пенали и што ти знам таму :!:

Овие пак Барса пак со Милан, ај да видеме и оваа сезона што ќе бидне од тоа. Како вчера да беше кога се играа мечовите меѓу нив.

Другото онака, секогаш се можни изненадувања запомнете :) .

13. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Реал - Манчестер :@
    Мораше ли моите омилени тимови да треба да се елиминираат меѓусебно ;( :sweat: :(
    Ја сакав финале Реал - Манчестер :!:

Рио Фердинанд на Твитер :)
    Oh yes, Madrid!! What a great couple a games that'll be!! @Cristiano see u soon bro!!

Како и да е, мислам дека Реал ќе помине, иако нема да биде воопшто лесно.
    ХАЛА МАДРИД 8)

14. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Многу ги сакам овие коментари кога противникот ке се отпиша.Ајде луге не бидете пристрасни.
    50-50 е...
    И двата тима се лоши во одбраната.Но играат убав фудбал,и двата тима имаат добар напад.И двата тима имаат искусни голмани а да не зборуваме за менаџери.
    Добар натпрвар ке биде овој дво меч.Кој и да помине нема да ми е мака но секако понаклонета сум на Јунајтед.

15. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021

На BlackSwan5, LilBaby и prettyliar им се допаѓа ова.
  16. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
    Ах Милан,милан, врееме е за одмаздаа !!! ]:)

17. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Ооо гран диа жего. :D :talk:

Темава мувла фатила. Јувентус и Псж рутинирано си тепаа, за Псж бев сигурна, Валенсија се далеку од добра форма, посебно во гости се катастрофа, така да Французиве идат сигурно даље. Селтик очекував дека ќе парира на Јуве, бар еден гол дека ќе даде, така и тука ќе нема изненадувања.

За вечер типувања посебни немам. Сакам само да нема игра на тактика, а тоа сигурно ќе го има, Мурињо и Фергусон се во прашање, големи ривали.
    Типувам на нерешено и тоа тешко извадено, иако нормално желба ми е Реал да тепа.

18. Angel-Adriana

Angel-Adriana Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    1.085
    Допаѓања:
    555
    Бечер Манчестер-Реал. 8)
    Јас иако сум од Мадрид сум за Барса, така да вечер за Манчестер!

МАНЧЕСТЕР!! ^_^ :inlove:

19. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  20. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Јаооо утакмицава грми уште од прво полувреме а па не второ :rock: Реал Мадрид јаки шанси немам збор само малку среќа ни треба.Дефинитивно ги ставивме во шише Манчестер цело време сме на нивна половина :D