Рој Кин поранешен капитен на Манчестер Јунајтед „Мислам дека судијата донесе правилна одлука. Сите се вознемирени, но тоа беше опасна игра. Не е важно дали стартот е со намера или не"
Пеци па не ставај само ситуации кои ти одговараат. Еве ќе ти постирам 2 слични ситуации, далеку понеопасни од онаа на Нани кои што се санкционирани со директен црвен ПС - втората е баш од натпревар на Јунајтед http://www.youtube.com/watch?v=jH5t58FCs3k
Eпа претходно збореа за оштетувања и судиски одлуки во корист на Јунајтед зошто и јас да не извадам слика Нејсе... што е тоа е... Следна година повеке срека.
Јувентус лесно пројде низ Селтик,2-0! Штета само што Каљарела не успеа да го реализира и последниот обид,ќе беше атракција! Одиме во четврт финалето!! FINO ALLA FINE,FORZA JUVENTUS!!
Утре Милан да се одмазди за минатата година кога испошибаа пенали и испаднаа од ЛШ формацијата е позната Ај да видам дали ќе ги пoгодам резултатите утре Barcelona 3-1 Milan Schalke 1-0 Galatasaray Bayern 3-0 Arsenal Malaga 2-0 Porto
И тоа дочекавме Манчестер да се жали на судиите . Плаќајте повеќе што да ви кажам Карма ис а бич ! Утре ќе биде крваво на темаваааа
Барса без примен погодок со Депортиво по цели 2ипол месеци...аааааааааааа на ред е- Вторник вторник и вторник!!! Песната на Пујол „Tornarem“, или во превод „Ќе се вратиме“ ;за пресврт и мотивација ќе биде пуштена во минутите пред почетокот на мечот со Милан, за да ги мотивира публиката и играчите. ...време е да бидеме храбри, време е да бидеме свесни дека е потребно срце и мозок и не сакаме да изгубиме никој на овој пат. Верувај ми, имаме иднина. „Ќе се вратиме да бидеме големи, кога ќе излеземе од оваа бура.“ http://www.youtube.com/watch?v=Nf_o1eyI ... r_embedded SOM UN EGUIP! Имам претчуство дека.................
Мислам дека за вечер не сум доволно психички подготвена за да го гледам натпреварот.Ама ајде,имам верба во Барса
За тие што немаат АренаСпорт на Макс ТВ, тука ќе пронајдете (се надевам голем број) стримови за утакмицата: www.livetv.ru Tие што имаат Макс ТВ, да знаете АренаСпорт е бесплатна до крајот на март, да гледате ЛШ на раат. Денес типувам на расипан автобус на ЈСП паркиран кај Рекорд, пресија на Барса, која се надевам нема да резултира со елиминација на Милан. Моја прогноза: најмногу 2 гола ќе паднат, ако автобусот додржи. Можни комбинации: 2:0, 1:1.
Леле фала LilBaby за линкот. Јас мислам дека ќе паднат 3 гола Можен резултат 2-1 па ќе видиме дали ќе погодам
изјава пред финалето ЛШ 2009 Пеп Гвардиола:"Господа, ако вечерва изгубите и понатаму ќе бидете најдобри на светот, но ако победите ќе биднете вечни" слаба точка ми е човеков....
Официјалниот состав на Барса: Валдес - Алвеш, Пике, Маскерано, Алба - Чави , Бускетс, Иниеста - Педро, Меси, Виља. и клупа : Пинто, Пујол, Адријано, Сонг, Цеск, Алексис и Тељо. Ајде момци,веруваме во вас ! Иначе јас овде гледам : http://www.barcabalkan.com/live/index/1/ сликата е супер и сега засега да не го подречам не заглавува.
This game is on fire. Не знам кој ви е овој Ни Јанг, ама ако до крај на утакмицава не си ја оправда онаа тешка глупост која и Торес ќе ја искористеше, треба сред Милано да се беси!
Го баравте Меси? Еве ви го Барса доминира цело полувреме и само нека продолжи овака. Милан тактика 'а ла Челзи'
Еднаш го бараа, двапати го најдоа! Oва,ова,ова.... е префкеција!Ваква Барселона сакам да гледам секоја уткамица ајсдсфјфцоардисофцдо не можам да дојдам до воздуххххххххххх!