Малага - Б.Дортмунд Реал Мадрид - Галатасарај Псж - Барселона Баерн Минхен - Јувентус Фала, чао, пријатно!
Па не е лошо, макар што малку ме загрижува мене Јуве Туку вака по се изгледа ќе имаме германско-шпанско полуфинале Останува да видиме сепак.
И ЛЕ може да има интересни утакмици, да ја видиме ждрепката и за нив. Патрик Клајверт (човеков од кога го немам видено), ги извлече: Челзи - Рубин Казан Тотенхем - Базел Фенербахче - Лацио Бенфика - Њукасл Омилените ми тимови си добија лесни противници, лакше се спава, само да ги добијат рутински утакмиците.
Реал ако испадне од Галатасарај да се откажат од фудбал ..... Мислам дека ќе има Шпанско-Германско финале само кој ќе играат ќе видиме за месец-два
Колку ми е мерак вчера што Челзи победија!!! Инаку мислам дека во финале ќе играат Барса-Реал или како што пишал Yipman2 над мене, ферманско-шпанско финале, а ако е така би било според мене Барса-Бајерн.
Спојлер иначе погодив 2 пара Рeал-Галатасарај и Баерн-Јуве знаевв значии осеќавв дека баерн-јуве ќе се паднатт дома ги напињавв и така испаднаа иако ме загрижуваат јувее малцее опаснии сее..
Не биди толку сигурен , на германските екипи одсекогаш им било тешко против италијанскиот фудбал Овој дуел би му дошло нешто како Германија Италија полуфинале
Задоволна од ждрепката . Со почит кон неколку одлични играчи во Галатасарај ама не верувам да направат нешто повеќе, ептен ако се случи некое изненадување, што е тешко возможно. Ќе има изненадување во другите дуели. Барселона и Дортмунд иако имаат реално послаби противници, ама можно е ПСЖ и Малага да изненадат. Сепак далеко поголема предност им давам на Барселона и Дортмунд. Најнеизвесно ќе е Баерн и Јувентус. Иако Баерн ги сакам повеќе од италијаниве, нешто ми вели дека нема Јувентус така лесно да се предадат. Шпанско-германско полуфинале би требало да гледаме ако победат фаворизираните, ама којзнае дали се така ќе оди .
Додатна информација, пошто гледам повеќето предвидувате според можните победници во дуеливе, е дека ќе има ждрепка и за полу-финале. Чудно, ама УЕФА и се е можно. За профит и газот ќе си го продадат.
да да сега видов на една фан страна, и во ЛЕ претходноо утакмицитее местении ломм ( прочитав некои сигурни ги пишав на спортска и ги фатив) колкуу за парии сее ....
Значи ко што кажаа на ТВ, победникот од Баерн-Јувентус игра со победникот од Барса-ПСЖ, и победникот од Реал - Галатасарај со победникот од Дортмунд-Малага? Или јас нешто сум се збркувала? Ако е така, работата е оу ноу :geek:
Малага - Б.Дортмунд Реал Мадрид - Галатасарај Псж - Барселона Баерн Минхен - Јувентус Откако Милан ми испадна титула сакам да земат Борусија или Баерн, играат добар фудбал и мислам дека имаат шанси.
не не колку што разбрав јас за полуфинале пак ќе има ждрепки.. само тогаш баерн да не се паднат со барсаа ако се паднат е тек тогаш е ооу ноуу ама можно е и да нема ждрепки не се знае ќе видиме некои викаат дека ќе има, некои викаат дека директно ќе идело како што кажа ти..ќе видиме
Јас секоја година си се надевам Нели нада последна умире (само да не се вика Нада свекрвата) Ко што играме ние сеа со Галатасарај..знам дека ќе победиме А кога сме кај Баерн и Барса..си извлековме поука од лани со Баерн,германциве играат до последен здив еј Барса ја тепавме два пати до сеа а ако е желна за одмазда,едно е да сака,друго е да може
Реакциата на фудбалерите на ПСЖ после ждрепката http://www.youtube.com/watch?v=uaqB7mb2 ... r_embedded
Хаха циганите се израдуваа дека на нивниот пе*ерски начин ќе тепаат, со пенал во последни минути, ама ... ова уште повеќе нека ве боли, во последни 15 секунди примивте гол.