Каков пораз за Реал бре . Збор да не чујам, не терајте со малери предвреме . На Галијани изјавите воопшто не ми се релевантни и не ги ценам, ниту пак ми се вредни. Типот го уништи клубот, тој гледа само пари и пари. Кретен!
^Jуле, и ти ли другаруваш со кладилнициве а Сосема ми е сеедно кој ќе тепа вечер, ма да сакам Балотели да го гледам, ми го расположува денот детето Ќе го даваат на канал 5 или на Обн да си гледам?
^ Оваа година МТВ 1 е ЛШ. Најверојатно Реал-Сити ќе ја даваат. Хипстер ливчево ми е ептен навивачко. Остај Реал, туку да не го јадам од Милан . Се фаворити наредив, од денес и утре, збирам пари за нов телефон . Пред две години цела гардероба си ја обновив од спортска, ама тоа беше плодна година. Последниве две се суша невидена, повеќе изгубив отколку што фатив . Инаку јас ливче имам речиси секој ден, бетер од машките сум станала, ама не се фалам многу, да не правам малери .
Како тоа, може да бирате? Јас битки, војни водам фудбал да гледам, ама мајка ми за Зетот запнала . Леле не знаете на која мака сум
Срце ми застана од реченицава Ова е тоа што ми треба, ама јас не сум таа среќа, т.е имам среќа ама се лакомам и брзо ги губам сие добиени пари. А мислам, се надевам дека нема баш Милан да те заебе, јас барем некако не му ја мислам за натреваров. Јас нешто грешно видов и мислев дека утре ќе играме, грешка сум била. Претпоставувам дека Реал-Ман.С ќе даваат, највозбудлива ми се гледа од сите, па и релно мислам дека ќе биде интересна за гледачите. Ајде ти ја пуштам мајата да си фатиш
Епа Јуле, има 6-7 канали сега воведени за Лш и Лига Европа и на секоја даваат различна утакмица. Само Милан-Андерлехт и Малага-Зенит не ги даваат сега ко што гледам. Другите сите ги даваат. А Реал досега 4 гола можеше да даде, граѓаниве нигде ги нема.
И од козата некоја корист . Ајде уште еден гол, ради сигурност. Туку Малaга 2-0, а ја мислев, ама ете не ја ставив.
Јуле, сестра по фудбал си ми. Ја па будала, добро што се премислив, сакав Малага-Зенит х2 да го играм, ама го тргнав.
Што ти значи да играш во Милан . Кај и да ги пратеш овај продадеш, растураат . Силва за 2-0. Да ја заокружам . Алекс 3-0. Фатена е . Каква двојка фудбалска сестро, чист кец е . Малага ќе тепа. Во Русија кога ќе играат, е тогаш ќе играм кец, шпанциве ќе смрзнат. Леле мора да фатам, телефонот готов ми е да цркне .
Oвие од Мтв се за лечење,не вршат пренос, т.е на ниедна телевизија ни на кабловска ни на дигитална неможам пренос да најдам,никаде ич. Уа МТВ! нека се затвори ...
Де бре Јуле ти по колку ставаш чим сакаш телефон да си купиш. Ја скромно до 10, 15 евра добивка со најниска уплата. Ја играв Дортмунд 1, Порто 2, Арсенал 2, Псж 1, и Шалке 2. Ајде ајдеее!
Уште Дортмунд и фатена си . Јас минимум 50 уплаќам, денес ставив 80, толку имав во мене, а најчесто по 100 уплаќам или 110 да разбијам малер . Чекам околу 2200 денари, а и утре ќе уплаќам, па таман за телефон.
Јас ги фатив Реал Гол гол Арсенал и Порто ќе тепаат вајда Rangers исто фатена , и остана уште Борусија даде гол како и блекбурн во рок од 10-15 мин Реал
Реал бре . На црна листа веќе, па и губат. Овие дрвана од Милан што не даваат гол, не даваат . И Дортмунд . Утре е денот! Телефон бре, телефон ми треба. Цел ден ме чеша левата рака, изгледа комарец ме има каснато . Реал израмни, ајде уште еден гол, и Милан еден, плисссс Реал голллл, јао моите ќе ме заебат . Од свој ако не настрадаш, нема од кој друг. Лил ај нека се множат , убаво да си ги истрошеш парите . Јипи исто . Само јас малумната ги играв Милан, а се друго излезе.
Па и ја се радував предвреме и во последни 2 мин примија гол Rangers ..... Леле овие Реал како извадија гзот у последни 2 мин .... :смајлиштосекрсти:
Ееее кој е ко мене, ем парички си земав, плус Реал ми победи. Видиш Јуле, Кики повеќе те израдува него Милан. Милан, италијански трубадури, што повеќе. Катастрофа.
Крив е оној манијакот Берлускони и кретенот Галијани. Ги продадоа Ибра и Силва и види одма голови даваат. Да си пукнеш од мака и од нервоза . Коза си е Ибра ама даваше голови. Сега ќе си свиреме. Мизерни се Милан годинава. Срцето ме боле, ама тоа е. Реал у последна минута се извлече. Се шпекулираше дека ако изгубат, Мурињо ќе си оди, ама Кикица му го спаси газот .